Sinan Engin'den Okan Buruk'a sert tepki! "Haberin var mı, biliyor musun?..."

Sinan Engin'den Okan Buruk'a sert tepki! "Haberin var mı, biliyor musun?..."

Spor yorumcusu Sinan Engin, Kasımpaşa karşılaşması sonrasında TFF'yi hedef alan Okan Buruk'u hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol adlı programda dikkat çekici yorumlara imza atan Beşiktaş'ın unutulmaz ismi ve spor yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray teknik direktörü Okan Burak'u hedef alan açıklamalara imza attı.

Galatasaray, teknik direktörü Okan Buruk'un 3-3 sona eren Kasımpaşa karşılaşması sonrasındaki açıklamalarına tepki gösteren Engin, Buruk'a seslenerek "Okan Buruk fikstür için konuşuyor! Sevgili Okan... Beşiktaş'ın fikstüründen haberin var mı? Beşiktaş, Avrupa maçlarından sonra 7 deplasmana gidecek. Haberin var mı, biliyor musun? Sevgili Okan Buruk... Bu adalet mi? Beşiktaş'ta kimse bununla ilgili çıkıp veryansın etmiyor. 'Bizim üstümüze oynuyorlar' falan demiyorlar. Beşiktaş camiası aslan gibi ağzını açmıyor, neyse fikstür ona uyuyor" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Aslan'ın teknik adamı Buruk, Kasımpaşa karşılaşması sonrasında "Çarşamba oynuyoruz. Bir sonraki maçımız Perşembe. Cumartesi gününe maç koyuyorlar. Bize şunu diyorlar; 'Sizi sıkıştıralım, sizi sakatlayalım, bir sonraki Avrupa maçına eksik gidin..." şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN