Serhat Akın-Aziz Yıldırım görüşmesinin detayları ortaya çıktı! 'Serhat Akın yorumculuğu bırakma kararı aldı'

Serhat Akın-Aziz Yıldırım görüşmesinin detayları ortaya çıktı! 'Serhat Akın yorumculuğu bırakma kararı aldı'

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ı ziyaret ederken ikili arasında konuşulanlar ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin unutulmaz golcüsü Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan bu olay sonrasında sarı-lacivertli ekibin eski başkanı Aziz Yıldırım, Akın'ı hastane odasında ziyaret etti.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Saha Dışı' adlı programda yorumculuk yapan İbrahim Seten'in aktardığına göre; Aziz Yıldırım- Serhat Akın görüşmesinde konuşulanlar ortaya çıktı.

Serhat Akın'ın, uğradığı saldırı sonrasında yorumculuğu bırakma kararı aldığı öne sürüldü. Ancak Aziz Yıldırım'ın Akın'ı ikna ettiği ve Akın'ın, Yıldırım ile yaptığı görüşmeden sonra yorumculuğa devam etme yönünde karar aldığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN