Erdoğan'la Kılıçdaroğlu arasında 'devrik genel başkan' polemiği

Erdoğan'la Kılıçdaroğlu arasında 'devrik genel başkan' polemiği

Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, New York'taki 'Türkevi' ile ilgili yaptığı eleştiriler dolayısıyla Kılıçdaroğlu'na yüklenmiş; "Ana muhalefet partisinin devrik eski genel başkanının Türkevi'nden niye bu kadar rahatsız olduğunu açıkçası anlayamıyoruz" demişti. Kılıçdaroğlu'ndan "Kemal Kılıçdaroğlu ismi sıradan bir isim olabilir, ancak yaptığın ve yapacağın her yanlışın hesabını soracak birisidir!" yanıtı geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden eleştirerek "Ana muhalefet partisinin devrik eski genel başkanının Türkevi'nden niye bu kadar rahatsız olduğunu açıkçası anlayamıyoruz. Türkevi 85 milyonundur, 85 milyonun iftihar vesilesidir. Kapısı Türk milletinin her bir ferdine açıktır. Bunda ayıplanacak, eleştirilecek bir durum da göremiyoruz. Türkiye'nin başarılarına sevinmek yerine bundan gocunanları milletimize havale ediyoruz" demişti.

"Türkiye’ye ait her şeyle gurur duyar, devletimizle onur duyarız.

Fakat Saray’daki zat, kendini devlet sanmakta ve tek adamlık sanrılarıyla yaptığı yanlışları devlete yıkmaya devam etmektedir! Geçmişte olduğu gibi, bugün de yarın da yaptığı her yanlışın hesabını sormak hem yurttaşlık hem de CHP’lilik görevidir!

Erdoğan, yine gerçeklerle algıları yer değiştirmeye başlamış; New York’taki Türkevi’nden rahatsızlık duyduğumuzu söylemiş. Anlaşılan, her yaptığına göz yumanlar ona sonsuz kudret hissi vermiş ki karşı çıktığımız yolsuzluk ve rüşvet iddialarını görmemiş!

Erdoğan, şunu iyi bilmelisin ki Kemal Kılıçdaroğlu ismi sıradan bir isim olabilir, ancak yaptığın ve yapacağın her yanlışın hesabını soracak birisidir!"

'CHP'DEN SANA ORTAK ÇIKMAZ'

"Devrik lider diyorsun, Bay Kemal diyorsun ama “yolsuzluk yaptı, hırsızlık yaptı, devletin malını eş dost akrabalarına peşkeş çekti” diyemiyorsun…

Sen, millet vicdanında yenilmiş bir adamsın...

Günahlarına devleti ortak etmekten ve muhalefet (!) içinde yandaş aramaktan vazgeç.

Ne CHP’de ne de bu halktan sana ortak çıkmaz!

Unutma ki CHP, son kaledir ve yine unutma ki ilk direniştir…

Nefesim her daim ensende olmaya devam edecek!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN