Ankaralılar müjde o ilçelere ulaşım ücretsiz oldu! Haftanın 7 günü geçerli: Üstelik taksi gibi geziliyor

Ankaralılar müjde o ilçelere ulaşım ücretsiz oldu! Haftanın 7 günü geçerli: Üstelik taksi gibi geziliyor

Ankara'da yaşayan vatandaşlara müjde verildi! O ilçelere ulaşım ücretsiz oldu! Haftanın 7 günü geçerli: Üstelik taksi gibi geziliyor...

Ankara’da yaşayan vatandaşlara müjdeli bir haber geldi! Başkent’in tarihi merkezlerinden Ulus'ta, "Ankara Kalesi"ne ulaşım için ücretsiz ring araçları hizmete girdi. Bu yenilik, vatandaşların tarihi ve turistik mekanlara daha kolay ve konforlu bir şekilde ulaşabilmesini sağlıyor.

ÜCRETSİZ RİNG ARAÇLARI HAFTANIN HER GÜNÜ HİZMETTE

Ulus Tarihi Kent Merkezi'nde başlayan ring seferleri, haftanın 7 günü, her gün belirli saatlerde hizmet veriyor. Araçlar, 10:00-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında, her yarım saatte bir kalkacak. Ring araçlarının hareket noktası, Ulus Metro İstasyonu’nun karşısında bulunuyor.

ankara.png

Bu ücretsiz ulaşım hizmeti, vatandaşların Ankara'nın tarihi ve turistik noktalarına daha hızlı ve rahat bir şekilde erişim sağlamasını amaçlıyor. Ring araçları, taksi konforunda olup, şehrin tarihi kalbi olan Ulus bölgesinde gezinti yapma imkanı sunuyor.

Hareket Noktası ve Saatler

  • Hareket Noktası: Ulus Metro İstasyonu Karşısı
  • Sefer Saatleri: 10:00-12:00 ve 13:00-17:00 (Her Yarım Saatte Bir)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN