Ve devasa boyutuyla yeni Hyundai Santa Fe yola çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Ve devasa boyutuyla yeni Hyundai Santa Fe yola çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Türkiye pazarına giriş yapan yeni Hyundai Santa Fe'nin fiyatı belli oldu. Ülkemizde yollara çıkan, devasa boyutuyla dikkat çeken yeni modelin otomobil severlerin gündeminde yerini aldı. SUV segmentiyle piyasada yerini alacak. İşte Türkiye fiyatı...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye fiyatıyla merak konusu olan Hyundai Santa Fe SUV model için belirlenen rakam ortaya çıktı. Piyasada yer alacak yeni model yollarda yerini alırken, geniş ve devasa olan tasarımıyla yoğun ilgi gördü. İşte fiyatı ve özellikleri...

DİKKAT ÇEKİCİ TASARIM

Hyundai, SUV segmentindeki yeni oyuncusu Santa Fe ile cesur bir adım attı. Şirketin modelleri arasındaki farklı tasarım anlayışı, Santa Fe'de zirveye taşınıyor. Amerikan SUV stilinden ilham alan bu araç, ilk bakışta güçlü ve özgün bir duruş sergiliyor. Hyundai’nin diğer modellerinde gördüğümüz matruşka etkisinin aksine, Santa Fe kendine özgü ve dikkat çekici bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

santafe-2023-highlights-gallery-ex-7-driving-on-road-pc.jpg

PERFORMANS VE HİBRİT GÜÇ BİR ARADA

Yeni Hyundai Santa Fe, performans ve çevreci teknolojiyi bir araya getirerek hibrit motor seçeneğiyle geliyor. 1.6 litrelik hibrit motor, 215 beygir güç ve 367 Nm tork üretiyor. Bu sayede SUV, 0-100 km/s hızlanmasını 9.8 saniyede tamamlıyor. Araç, bu performansını 100 kilometrede ortalama 7.3 litre yakıt tüketimiyle dengeleyerek çevreye duyarlı bir sürüş sunuyor.

santafe-2023-highlights-gallery-ex-10-copper-santafe-rearview-pc.jpg

DONANIM VE FİYAT

Hyundai Santa Fe, geniş iç mekanı, yüksek teknolojiye sahip sürüş asistanları ve konfor odaklı donanım seçenekleriyle dikkat çekiyor. Ancak bu şıklık ve teknolojinin bir bedeli var: 3.995.000 ₺’den başlayan fiyatıyla, Santa Fe premium SUV segmentine adım atıyor. Bu fiyat etiketiyle Santa Fe, hem gücü hem de teknolojisiyle fark yaratmak isteyen SUV meraklılarının radarında olacak.

Hyundai, Santa Fe ile SUV segmentine yeni bir soluk getirirken, şık tasarımı ve hibrit motor seçeneğiyle geleceğe dönük bir adım atıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN