Ankara'da kan donduran görüntü! Küçük bebek yolda ilerleyen Doblo'dan düştü: Kalbi olan izlemesin

Ankara'da yürekleri ağızlara getiren olay kameralara yansıdı. Kan donduran görüntülerde, küçük bebek seyir halindeki Doblo'dan düştü. O anları gören bir diğer sürücü soluğu çocuğun yanında aldı. Kalbi olan izlemesin...

BURAK ÖZTOPRAK

Ankara'da kan donduran olay otomobil kamerası tarafından kaydedildi. Seyir halindeki Fiat Doblo'dan düşen bebek yolun ortasında kaldı. O anlara tanık olan bir diğer sürücü ise koşarak bebeğin yanına gitti. İşte o anlar...

YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Ankara'da Eskişehir yolu üzerinde seyir halindeki bir Doblo marka araçtan düşen çocuk, yürekleri ağza getirdi. Şans eseri karşı şeritten o esnada başka bir aracın geçmemesi olası bir faciayı önledi.

2.jpg

EMEKLEYEREK KALDIRIMA ULAŞTI

Yola düşen çocuk, emekleyerek kaldırıma ulaşmayı başardı. Yaklaşık 100 metre ileride durumu fark eden aile, aracı durdurarak çocuğun yanına koştu.

O ANLAR KAMERADA

Olay anı, başka bir aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak büyük yankı uyandırdı.

ÇOCUĞUN DURUMU İYİ

Neyse ki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ancak yaşananlar, çocukların araçlarda güvenli bir şekilde seyahat etmelerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN