Ankara’da Haziran’da açıyor Temmuz’da cenneti yaşatıyor! Duyan buraya akın ediyor: Başkentte yaz efil efil yaşanıyor

Ankara’da Haziran’da açıyor Temmuz’da cenneti yaşatıyor! Duyan buraya akın ediyor: Başkentte yaz efil efil yaşanıyor

Ankara’da her yıl olduğu gibi bu yıl da her yer mis koku ve renk cümbüşüyle şenlendi. Keçiören ilçesinde bulunan lavanta tarlasında çiçekler Haziran’da açıyor Temmuz’da cenneti yaşatıyor. İşte, Ankara’da yaz aylarını güzelleştiren o bahçe…

Her sene Haziran ile Temmuz aylarında çiçek açan lavanta tarlalarının ekimine ağırlık verilirken, hem kokusuyla hem de görsel olarak görenleri cezbeden tarlalar resmen ziyaretçi akınına uğruyor.

ankara-lavanta-bahcesi-1.jpg

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan lavanta tarlası ise vatandaşların özellikle hafta sonunda kaçamak adresi oluyor. Güzel havayı değerlendirmek için lavanta tarlasına akın eden Ankaralılar gördükleri güzellik karşısında adeta büyüleniyor.

ankara-lavanta-bahcesi-2.jpg

GÜZELLİĞİNE DOYUM OLMUYOR

Her sene Haziran ile Temmuz aylarında çiçek açtığı bilinen lavanta tarlalarının ekiminin git gide yaygınlaşması özellikle hafta sonu farklı bir etkinlik arayanlara yaradı. Ankara Keçiören’deki bu lavanta tarlası da lavanta kokusu ve görsel şöleniyle ziyaretçileri büyülerken; zengin nektar içeriğinden dolayı lavanta çiçeklerinden ayrılmayan arılar da tarlaya ayrı bir güzellik katıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN