Ankara-Konya karayolunda şiddetli yağışlar sebebiyle ulaşıma kapatıldı

Ankara-Konya karayolunda şiddetli yağışlar sebebiyle ulaşıma kapatıldı

Ankara-Konya karayolu, Bala kavşağı yol ayrımında, şiddetli yağışlar sonrasında oluşan su taşkınları sebebiyle geçici olarak ulaşıma kapatıldı.

Ankara-Konya karayolu, öğle saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle Bala kavşağı Ankara istikametinde su taşkınlarına maruz kaldı. Bu durum yolun kısa süreliğine ulaşıma kapanmasına yol açtı.

ANKARA İSTİKAMETİNDE SAĞNAK ETKİLİ OLDU

Ankara’da öğle saatlerinde etkili olan sağanak, bazı noktalarda ulaşımın aksamasına neden oldu. Ankara-Konya karayolu Bala kavşağı Ankara istikametinde sağanağın etkisiyle taşkın yaşandı.

Taşkının ardından kapanan yol nedeniyle uzun araç trafiği oluştu. Suyun tahliyesi için bölgeye gelen Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yol tekrar kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN