Neslihan Atagül kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında? İşte merak edilen gelinlik

Neslihan Atagül kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında? İşte merak edilen gelinlik

Neslihan Atagül kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında gibi konular herkes tarafından son günlerde merak konusu oldu. Sizde haberimizden yararlanarak Neslihan Atagül hayat hikayesini öğrenebilir merak ettiğiniz detaylara sahip olabilirsiniz. Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile dünya evine giren Neslihan Atagül 8 Temmuz günü muhteşem bir törenle hayatlarını birleştirdi. Evlilik sonrası en çok merak edilen konulardan biri ise Neslihan Atagül kimdir oldu. Haberimizden Neslihan Atagül hakkında merak ettiğiniz detaylara ulaşabilir Neslihan Atagül gelinliğini görebilirsiniz. İşte merak ettikleriniz.

Neslihan Atagül kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında ve nereli? Neslihan Atagül gelinliği herkes tarafından merak konusu oldu. Sizde haberimizden yararlanarak merak ettiğiniz detaylara ulaşabilir ayrıntıları yazımızda bulabilirsiniz. Kadir Doğulu Naslihan Atagül çifti görkemli bir törenle dünya evine girdi. Ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, dün Kanlıca’daki Ajia Otel’de evlendi. Bu evlilik sonrası ise Neslihan Atagül hayat hikayesi merak konusu oldu. İşte Neslihan Atagül hakkında merak ettikleriniz.

GENÇ ÇİFT DÜNYAEVİNE GİRDİ

Kadir Doğulu Naslihan Atagül çifti görkemli bir törenle dünya evine girdi. Ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, dün Kanlıca’daki Ajia Otel’de evlendi. Doğulu, gelini Okmeydanı’ndaki annesinin evinden davullu-zurnalı törenle çıkardı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün düğün fotoğrafları da sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992, İstanbul'da dünyaya geldi. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Şu an ise "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır.

Annesi Beyaz Rus(bate), babası Çerkes kökenlidir. 25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmıştır.

NESLİHAN ATAGÜL GELİNLİĞİ

Güzel oyuncu, gelinliği, saç aksesuarı, gelin çiçeği ile gelin adaylarına ilham olacak cinsten bir görünümle davetliler karşısına çıktı. Düğün için iki gelinlik giyen Atagül’ün seçimleri se sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

16-07/09/577fb95718c7730194cbb63e.jpg

Neslihan Atagül, nikah için Vakko, derin göğüs dekolteli, dantel işlemeli balık formunda ve upuzun kuyruklu bir gelinlik tercih ederken, doğal görünümlü topuzunu ise zarif ve hafif makyajı ile tamamladı. After party için ikinci bir gelinlik giyen Neslihan Atagül’ün transparan detaylı, çift yırtmaçlı, çılgın mı çılgın gelinliğ ise Zeynep Tosun imzası taşıdı. Atagül, bu gelinliği sayesinde bol bol dans ederken, Kadir Doğulu ise lacivert Vakko smokin tercih etti.

16-07/09/vrehgt.jpg

KADİR DOĞUŞU KİMDİR?

Kadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982; Mersin), Türk oyuncu ve model. Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır. Başarılı oyuncu ve model, hayatını meslektaşı Neslihan Atagül ile 8 Temmuz 2016 tarihinde birleştirdi.

16-07/09/57800efa18c7730194cbb9c8-1468057545.jpg

Neslihan Atagül kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında gibi konular herkes tarafından son günlerde merak konusu oldu. Sizde haberimizden yararlanarak Neslihan Atagül hayat hikayesini öğrenebilir merak ettiğiniz detaylara sahip olabilirsiniz. Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile dünyaevine giren Neslihan Atagül 8 Temmuz günü muhteşem bir törenle hayatlarını birleştirdi. Evlilik sonrası en çok merak edilen konulardan biri ise Neslihan Atagül kimdir oldu. Haberimizden Neslihan Atagül hakkında merak ettiğiniz detaylara ulaşabilir Neslihan Atagül gelinliğini görebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN