Neslihan Atagül düğünü olay oldu - İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu düğün fotoğrafları

Neslihan Atagül düğünü olay oldu - İşte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu düğün fotoğrafları

Neslihan Atagül Kadir Doğulu düğün fotoğrafları herkes tarafından merak konusu oldu. Sizde haberimizden yararlanarak Neslihan Atagül düğün fotoğraflarına kolaylıkla ulaşabilir merak ettiğiniz detaylara sahip olabilirsiniz. Dün akşam dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin fotoğrafları düğün sonrası en çok arananlar listesine girdi. Bir çok ünlü ismin katıldığı gecede onlarca fotoğraf çekilirken genç çift gönüllerince eğlendi. Sizde haberimizden Neslihan Atagül gelinliğini görebilir Neslihan Atagül Kadir Doğulu düğün fotoğraflarını görebilirsiniz. İşte yılın düğünü hakkında merak ettikleriniz.

Neslihan Atagül düğün fotoğrafları ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Yılın düğünü olarak adlandırılan Neslihan Atagül Kadir Doğulu düğünü dün akşam yapılan muhteşem bir törenle kutlandı. Birçok ünlü ismin katıldığı törene konukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Düğün sonrası ise herkesin merak ettiği Neslihan Atagül Kadir Doğulu düğün fotoğrafları oldu. Sizde haberimizden yararlanarak Neslihan Atagül Kadir Doğulu düğünü hakkında merak ettiklerinizi öğrenebili Neslihan Atagül gelinliğini görebilirsiniz. İşte merak ettikleriniz.

Neslihan Atagül ile televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Kadir Doğulu ile 8 Temmuz akşamı evlenidi. Televizyon dünyasının ünlü iki isimi Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu dün Kanlıca’daki Ajia Otel’de evlendi. Doğulu, gelini Okmeydanı’ndaki annesinin evinden davullu-zurnalı törenle çıkardı. 2016 yılının en büyük düğünlerinden birisi olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin düğünü hakkında bütün detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

16-07/09/1-1468058569.jpg

200 kişinin katıldığı bir organizasyonla evlenen çifti bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı.

16-07/09/2-1468058574.jpg

Kadir Doğulu ile evlenen Neslihan Atagül düğününde iki farklı gelinlik giydi.

16-07/09/3-1468058578.jpg

BURAK ÖZÇİVİT DÜĞÜNE KATILMADI

Oyuncu Burak Özçivit'in, Kara Sevda dizisinde başrolü paylaştığı Neslihan Atagül'ün düğününe gitmedi. Kadir Doğulu yüzünden böyle bir tercih yaptığı iddia edilen Özçivit, düğüne katılmak yerine Fahriye Evcen’in Solingen’deki ailesinin evine el öpmeye gitti.

16-07/09/4-1468058586.jpg

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Güzel oyuncu, muhteşem düğünde iki ayrı gelinlik giydi.

16-07/09/5-1468058591.jpg

200 kişinin katıldığı bir organizasyonla evlenen çifti, bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Ancak Burak Özçivit, 'Kara Sevda' dizisinde başrolü paylaştığı Neslihan Atagül’ün düğününe Kadir Doğulu yüzünden gitmedi.

16-07/09/6-1468058602.jpg

Özçivit ile Doğulu arasında gerginlik 8 ay önce başladı. Özçivit’in, Neslihan Atagül’le öpüşme sahnesi sonrası yaptığı “Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” sözleri tartışmanın fitilini ateşledi.

16-07/09/7-1468058606.jpg

Doğulu’nun da bu sözlere “Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli” diye karşılık vermesi, iki oyuncu arasında ipleri tamamen kopardı.

16-07/09/8-1468058612.jpg

Düğüne katılmayan Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen’le tatiline Roma ve İstanbul’un ardından Almanya’da devam ediyor. Özçivit, Evcen’in Solingen’de yaşayan ailesinin evinde kalıyor.

Neslihan Atagül Kadir Doğulu düğün fotoğrafları herkes tarafından merak konusu oldu. Sizde haberimizden yararlanarak Neslihan Atagül düğün fotoğraflarına kolaylıkla ulaşabilir merak ettiğiniz detaylara sahip olabilirsiniz. Dün akşam dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin fotoğrafları düğün sonrası en çok arananlar listesine girdi. Bir çok ünlü ismin katıldığı gecede onlarca fotoğraf çekilirken genç çift gönüllerince eğlendi. Sizde haberimizden Neslihan Atagül gelinliğini görebilir Neslihan Atagül Kadir Doğulu düğün fotoğraflarını görebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN