Salon İKSV sonbaharı müzikle karşılayacak

Salon İKSV sonbaharı müzikle karşılayacak

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın (İKSV) çok amaçlı performans mekanı Salon, sonbahar sezonunda alternatif müziğin başarılı isimlerini ve yeni yetenekleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Salon İKSV’nin sonbahar sezonu, komedyen, yazar, yapımcı ve müzisyen Fred Armisen’in müzikli komedi şovu ‘Comedy for Musicians but Everyone is Welcome’ ile 28 ve 29 Eylül’deki iki gösteriyle başlayacak.

Salon’un +1 ve Garanti BBVA’nın destekleriyle yıl sonuna kadar ağırlayacağı isimler arasında Lana Lubany, OMA, Monsieur Minimal, Hollandalı müzisyen Thomas Azier ve Fransız Rivierası’ndan Bon Entendeur yer alıyor. Derya Yıldırım & Grup Şimşek de Salon’un sonbahar programında. Salon İKSV’nin sonbahar sezonuyla ilgili ayrıntılar ‘saloniksv.com’ internet adresinden görülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN