TEM'de kaza: Kamyonetin motoru koptu

TEM'de kaza: Kamyonetin motoru koptu

TEM Otoyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet önce bariyerlere ardından yön tabelasına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle kamyonetin motoru yerinden koparken şoför araçta sıkıştı.

TEM Otoyolu Edirne istikametinde Bahçeşehir Ispartakule yol ayrımında sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 34 VD 3339 plakalı meyve-sebze yüklü kamyoneti kullanan Ümit Kötüz direksiyon hakimiyetini kaybetti.

10064814.jpg

ARACIN MOTORU KOPUP YOLA SAVRULDU

Kamyonet, önce bariyerlere sonra yön tabelasının ayağına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle kamyonetin motoru yerinden koparken, araçta sıkışan şoför için itfaiye ekipleri seferber oldu.

10064812.jpg

SÜRÜCÜ SIKIŞTIĞI YERDEN KURTARILDI

Kazayı gören diğer sürücüler hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrası sıkışan şoförü bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

10064808.jpg

Meyve ve sebzeler yola saçılırken, kazanın ardından TEM Otoyolu’nun her iki yönünde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

10064815.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN