Türk Basını Can Yaman'dan intikamını aldı! Disney Plus'ta Rezil Olan Yaman Bakın Ne Yaptı?

Türk Basını Can Yaman'dan intikamını aldı! Disney Plus'ta Rezil Olan Yaman Bakın Ne Yaptı?

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Oyuncu Can Yaman'a Türk basınından şaşırtan protesto. Katıldığı Disney Plus'ın lansmanında gazetecilerin tepkisine uğrayan Can Yaman, sessiz bir şekilde basının olduğu yerden ayrıldı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Uzun süredir yurt dışında olan ve yabancı basın tarafında ilgi ile karşılanan Can Yaman, Türkiye'ye döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Disney Disney Plus'ın lansmanı için İtalya'dan Türkiye'ye gelen Can Yaman, Türk basını tarafından protesto edildi. Can Yaman'ı gören gazeteciler bakın ne yaptı.

yaman.jpg

CAN YAMAN'A BASINDAN PROTESTO ŞOKU

14 Haziran'da İstanbul'da gerçekleştirilen Dijital yayın platformu Disney Plus'ın lansmanına çok sayıda ünlü katıldı. Melis Sezen, Fulya Öztürk, Çağla Şikel, Demet Özdemir gibi çok sayıda ünlünün katıldığı geceye yurt dışında yıldızı parlayan Can Yaman da katıldı.. Lansmana katılan Yaman, kameraların önüne geçmeyi planlarken, bir anda gazeteciler kameralarını indirdi. Ve Can Yaman'ı çekmeme kararı aldı. Ne olduğunu anlayamayan Can Yaman, şaşkınlık içerisinde alanı terk etti. Can Yaman'ın Türk basınına karşı tavrından dolayı rahatsız olan gazeteciler, Yaman'ı lansmanda protesto ederek görüntülemediler.

yamancan.jpg

"O İTALYA'NIN YILDIZI,TÜRK BASININA İHTİYACI YOK"

Yaman'ı görünce kameralarını indiren gazeteciler, "İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" diyerek Yaman'a karşı toplu bir protesto gerçekleştirdiler. Yaşananlar karşısında sessizliğini koruyan Can Yaman'ın ne diyeceği ise merak konusu oldu. Sosyal medyayı ikiye bölen bu görüntülere kimileri destek verirken kimileri ise 'Ayıp olmuş' yorumunda bulundu. Can Yaman olayının yanı sıra Lansmana katılan kadın ünlüler ise şıklık yarışına girdi.

aslienver.jpg

CAN YAMAN FENA BOZULDU! İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Uzun zamandır yurt dışında yaşayan Can Yaman'ın lansmandaki hareketlerinden rahatsız olan basın mensupları toplu karar alarak Yaman'ı çekmeme konusunda birleştiler. Yaman'ın etkinliğe girdiği sırada kameraları kapatan basın çalışanların herkesi şoke etti. O anın görüntülerini ise gazeteci Birsen Altuntaş, Twitter hesabından paylaştı. İşte Can Yaman'a karşı basın mensuplarının gerçekleştirdiği protesto

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medyada gündem olan görüntüler ise yeni bir tartışma konusu yarattı. Can Yaman'a yapılanın ayıp olduğunu söylerin yanı sıra Yaman'ın basına karşı rahatsız hareketlerinden dolayı protestonun doğru bir davranış olduğunu yorumları da geldi. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN