Sean Penn açıkladı: Madonna'ya şiddet uyguladı mı?

Sean Penn açıkladı: Madonna'ya şiddet uyguladı mı?

Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Sean Penn, eski eşi Madonna'ya şiddet uyguladığı iddialarını yalanladı. Oyuncu, Madonna'nın polisi arayıp evdeki silahlar konusunda endişeli olduğunu söylemesi nedeniyle evine polis baskını yapıldığını söyledi.

Hollywood'un usta aktörü Sean Penn, pop yıldızı Madonna ile 1985 yılında evlenmiş, 1989 yılında ise boşanma kararı almıştı. 63 yaşındaki oyuncu, New York Times'a verdiği röportajda şiddet iddiaları hakkında konuştu.

Oyuncu, Madonna'nın polisi arayıp evdeki silahlar konusunda endişeli olduğunu söylediği için bir gün evine çok sayıda polis ve SWAT ekibinin baskın yaptığını açıkladı.

Penn "Ona 'Dışarı gelmiyorum, kahvaltımı bitereceğim' dedim. Sonra bir anda camlar kırılmaya başladı ve içeri daldılar. Beni de kelepçelediler" dedi.

Madonna için "sevdiğim biri" ifadesini kullanan oyuncu şiddet iddialarını yalanladı.

'DİĞER EVLİLİĞİMDE ÇOK DRAMA VARDI'

Penn, Madonna'nın ardından oyuncu Robin Wright ile evlenmişti. İki çocuğu olan çift daha sonra boşandı.

İki evliliğini karşılaştıran yıldız, "Boşanmadan sonra eğer işin içinde çocuklar yoksa arkadaşlığı onarmanın çok daha hızlı olduğunu anladım Robin ve benim epey zamanımızı aldı. Çok fazla drama vardı. İşin içinde çocuklar varsa tamir etmek çok daha önemli ama kolay da değildi" ifadelerini kullandı.

Bir dönem, Penn'in Madonna'ya beyzbol sopasıyla vurduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Madonna 2015 yılında iddiaları yalanlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN