Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine araba hediyesi! Fiyatı sosyal medyada dillere düştü: Resmen külüstür

Mehmet Ali Erbil'den sevgilisine araba hediyesi! Fiyatı sosyal medyada dillere düştü: Resmen külüstür

Mehmet Ali Erbil’in gündemden düşmeyen ilişkisi bu kez hediyesiyle gündeme geldi. Sevgilisine doğun günü hediyesi olarak araba aldı. Araba sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu. Resmen külüstür...

Magazin gündeminde sıkça adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve 27 yaşındaki imam nikahlı sevgilisi Gülseren Ceylan bu kez doğum günü hediyesiyle gündeme geldiler. Erbil, Ceylan’a doğum günü hediyesi olarak yerli üretim şık bir otomobil hediye etti.

Geçtiğimiz akşam Ceylan ve arkadaşlarıyla bir araya gelen Erbil, kırmızı renkli bu otomobili hediye etti. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle aldığı hediyeyi duyurdu. Duygusal bir mesaj paylaşan Ceylan, “İlk defa arabam oldu. Bu küçük minnoş arabada kullanmayı öğreneyim diye sevgilim bana doğum günü hediyesi almış. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum!” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

gülseren araba

"BENDEN ÇOCUK İSTİYOR"

Geçtiğimiz günlerde de Mehmet Ali Erbil’in evlilik teklifini doğrulayan Gülseren Ceylan, aralarındaki güçlü bağ olduğunu söyleyen Ceylan “Benden çocuk da istiyor. Aramızda güçlü bir sevgi var. Gelecekte evlenebiliriz” açıklamasını yapmıştı.

Mehmet Ali Erbil’in sevgilisine hediye ettiği aracın fiyatı, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Birçok kişi, Erbil’in çok daha pahalı bir otomobil alabilecekken, nispeten daha mütevazı bir tercih yaptığını vurguladı. Bu durum, sosyal medya platformlarında çeşitli yorumlarla gündeme taşındı. Birçok kullanıcı “Külüstür” “Ala ala bunu mu aldın?” şeklinde yorumlarda bulundu.

GÜLSEREN 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN