Issız yerde çukura düşüp bayıldı: O teknoloji olmasaydı ölüp gidecekti! 4,5 saat sonra kurtarıldı

Dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre derinliğindeki çukura düşen ve telefonla yardım istedikten sonra baygınlık geçiren adam, jandarma ekiplerinin kullandığı teknolojiyle bulunup kurtarıldı. İşte detaylar...

Van'ın İpekyolu ilçesinin Vali Mithat Bey mahallesinde yolda yürürken dengesini kaybeden Ali Erkul, yaklaşık 4 metre derinliğindeki çukura düştü. Kısa süre sonra kendisine gelen Ali Erkul, cep telefonuyla 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Ancak baygınlık geçiren Ali Erkul, bulunduğu bölgenin adresini ekiplere bildirmedi.

van-ipekyolu-son-dakika-haberleri-6.jpg

CEP TELEFONU SİNYALİYLE BULUNABİLDİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. 4 araç ve 14 itfaiye personeli ile jandarmanın katıldığı arama çalışmaları el feneri yardımıyla yapıldı. Çukura düştükten sonra baygınlık geçiren Ali Erkul'un bulunduğu yer, jandarma tarafından cep telefonu sinyali ile tespit edildi.

Ardından itfaiye ekipleri yaralı Ali Erkul'u çıkartmak için çalışma başlattı. 4,5 saat süren çalışmanın ardından düştüğü çukurdan çıkarılan Ali Erkul, sağlık personelinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

van-ipekyolu-son-dakika-haberleri-7.jpg

van-ipekyolu-son-dakika-haberleri-1.jpg

van-ipekyolu-son-dakika-haberleri-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN