Kimse doğru tahmin edemiyor! Çocuk hangi renk balonu tutuyor! Herkes şansını denesin

Kimse doğru tahmin edemiyor! Çocuk hangi renk balonu tutuyor! Herkes şansını denesin

Görsele dikkatlice bakarak Kararınızı verin. Çocuğun elinde hangi renk balon tuttuğunu tahmin etmek hiç kolay olmayacak. Yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler o ayrıntıyı fark ediyor. Peki çocuk hangi renk balonu tutuyor? Gelinin yanıtına hep birlikte ulaşalım…

Zihninizi daha keskin bir hale getirmek, mantıksal düşünme becerilerinizi arttırmak eleştirel düşünme ve problem çözme yeteneklerinizi arttırmak için mutlaka zeka oyunlarından yararlanmanız gerekiyor. Bilişsel becerilerinizi arttıracak mükemmel bir test olan IQ testleri Her gün farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu görselde görmüş olduğunuz çocuğun elinde hangi renk balon tuttuğunu bulmak ise pek kolay olmuyor.

EN ZOR MEYDAN OKUMA TESTİ

Bu görselde çocuğun hangi renk balon tuttuğunu tahmin etmek için yalnızca 5 saniyeniz bulunuyor. Becerilerinizi ve mantıksal düşünce yeteneğinizi kullanarak doğru sonuca ulaşmanız gerekmektedir. Peki çocuk hangi renk balonu tutuyor?

1…

2…

3…

4…

5…

Sürenin sonuna geldik.

Size verdiğimiz süre içerisinde doğru sonucu ulaşamadıysanız süreyi bir tık daha uzatarak yeniden testi çözebilirsiniz. Çocuğun tuttuğu balonun rengini tahmin etmek beklediğiniz kadar kolay olmadı değil mi? Testi yeniden çözmek istemeyenler aşağıdan sonuca ulaşabilecek.

DOĞRU YANITI HEMEN ÖĞRENİN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN