Aydın Doğan, bir şirketini daha sattı! Doğan Holding, küçülmeye devam ediyor

Aydın Doğan, bir şirketini daha sattı! Doğan Holding, küçülmeye devam ediyor

Bir dönemin en büyük medya grubun elinde bulunduran Doğan Holding, son yıllarda elindeki şirketleri birer birer satıyor. Son olarak Doğan Burda Dergi Grubu'nu satan Doğan Holding, bir şirketini daha elden çıkardı. İşte, Doğan Holding'in sattığı son şirket...

İş insanı Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Holding'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde, DMC Müzik'in Doğan Holding'te kalan yüzde 60 hissesinin 2024 Ağustos ayında açıklandığı üzere Fransız Believe International'a satış işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

DMC MÜZİK KİME SATILDI, YENİ SAHİBİ KİM?

Medyaradar'da yer alan habere göre, Doğan Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Believe International, Doğan Müzik Yapım ve Ticaret A.Ş.'nin (DMC) %60 oranındaki payını (8.171.903 TL nominal değerli pay), Şirketimizin dolaylı bağlı ortaklığı DMC Invest B.V.'den 21.07.2020 tarihinde satın almıştır.

Bu defa; DMC Invest B.V.'nin sahip olduğu kalan %40 oranındaki payın (5.447.934 TL nominal değerli pay) 38.275.245 Euro bedel ile Believe International'a satış ve devir işlemleri tamamlanmıştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN