İsrail İran'ı tehdit etti: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak!

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran'a yönelik planlanan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Gallant konuya ilişkin açıklamasında, "İran'a saldırı ölümcül ve şaşırtıcı olacak" dedi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, yaptığı açıklamada, İsrail kuvvetlerinin İran'a yapacağı karşı saldırının, ilk saldırıyı gölgede bırakacağını söyledi.

"BİZİM SALDIRIMIZ ÖLÜMCÜL VE ŞAŞIRTICI OLACAK"

Gallant, "İran saldırısı şiddetliydi ama isabetsizdi. Buna karşılık, bizim saldırımız ölümcül, tam isabetli ve en önemlisi şaşırtıcı olacak, ne olduğunu veya nasıl olduğunu anlayamayacaklar. Sadece sonuçları görecekler." dedi.

İsrailli Bakan Gallant konuşmasında, İsrail'in Ortadoğu'daki hava üstünlüğünün büyük ölçüde istihbarat toplama çalışmalarından kaynaklandığını da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN