İsrail, Gazze'ye yeniden hava saldırısı düzenledi: El-Aksa televizyonu kameramanı hayatını kaybetti

İsrail, Gazze'ye yeniden hava saldırısı düzenledi: El-Aksa televizyonu kameramanı hayatını kaybetti

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya'da gerçekleştirdiği hava saldırısında El-Aksa televizyonunun bir çalışanını kaybettirdi; bir muhabir de yaralandı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyinde bulunan Cibaliya'da, İsrail ordusunun düzenlediği hava saldırısında El-Aksa televizyonu için çalışan bir kameraman yaşamını yitirdi. Saldırı sırasında bölgede bulunan bir muhabir de yaralandı. Bu olay, bölgede medyanın maruz kaldığı tehditlerin ve savaşın getirdiği yıkımın bir başka acı örneğini gözler önüne seriyor.

Saldırıda kameraman ve foto muhabiri Muhammed et-Tanani yaşamını yitirdi, muhabir Tamir Lebed de yaralandı.

Soykırımcı İsrail askerleri ambulansların vurulan `El-Aksa` televizyonu ekibine ulaşmasına izin vermedi.

ÖLDÜRÜLEN GAZETECİ SAYISI 176'YA YÜKSELDİ

Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023'ten bu yana öldürülen gazetecilerin sayısı 176'ya yükseldi

Muhammed et-Tanani ile birlikte Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail saldırılarında öldürülen gazetecilerin sayısının 176'ya yükseldiği kaydedildi.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bazı yerlere yeniden kara saldırısı başlatan İsrail ordusu, başta Cibaliya olmak üzere Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun ve Beyt Lahiye bölgelerini yoğun şekilde bombalıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN