36 milyon euro ödenmişti! Galatasaray'ın eski yıldızı kulüpsüz kaldı...

36 milyon euro ödenmişti! Galatasaray'ın eski yıldızı kulüpsüz kaldı...

Galatasaray'dan ayrılan yıldız savunma oyuncusu, kulüpsüz kaldı. 36 milyon euroluk savunma oyuncusu, sarı-kırmızılı ekipten ayrıldığı günden bu yana kendisine kulüp bulamadı.

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'ın eski yıldızı kulüpsüz kaldı. Aslan'a 850 bin euroya mal olan yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığı günden bu yana kendisine kulüp bulamadı.

Geçen sezon kış transfer döneminde 100 bin euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Fildişi Sahilli sağ bek oyuncusu Serge Aurier, Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana kulüp bulamadı. Sarı-kırmızılı ekibe 850 bin euroya mal olan tecrübeli futbolcunun futbol kariyerindeki planlaması merak konusu oldu.

Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a transfer olarak sarı-kırmızılı forma altında 4 maçta sadece 71 dakika görev alan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, Galatasaray'dan 600 bin euro net maaş, 150 bin euro imza parası kazanmıştı. Aslan ayırca tecrübeli savunma oyuncusu için 100 bin euro da bonservis bedeli ödemişti.

Serge Aurier - Oyuncu profili | Transfermarkt

Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana kendisine kulüp bulamayan savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 36,40 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN