Hazırlaması kolay ve masrafsız: Vücudu temizliyor, cildi taptaze yapıyor! Limon-sarımsak kürü her derde deva

Hazırlaması kolay ve masrafsız: Vücudu temizliyor, cildi taptaze yapıyor! Limon-sarımsak kürü her derde deva

İnsan sağlığına en faydalı besinlerden limon ve sarımsak, beraber hazırlanarak kür şeklinde tüketildiğinde faydası arşı alaya ulaşıyor. Limon sarımsak kürü, vücudu temizlemede çok etkili. İşte, limon sarımsak kürü hazırlanışı...

Limon ve sarımsak, etkili bileşenler sayesinde vücudu iyileştirip koruyabilir. Kürün uygulanması ise oldukça basit bir hazırlık evresinden geçiyor. Genellikle tek başına tüketilen limon ve sarımsak ikilisi birleştiğinde çok güçlü bir kür elde edilebiliyor.

Limon ve sarımsak ikilisinin en önemli faydalarından biri damar açıcı görevi üstlenmesi. Damar iltihaplarını tedavi ederek tıkanan damarları açar, sertliği ve hipertanasiyonu engeller. Birleştiğinde oldukça güçlü etkiler veren karışım sağlığı iyileştirmede etkili.

LİMON SARIMSAK KÜRÜNÜN FAYDALARI NELER?

Kanalben'de yer alan habere göre, romatizma ağrısı, birçok kişinin muzdarip olduğu hayatı zorlaştıran sorunlardan biri. Kemiklerde oluşan kireçlenme eklemlerde şiddetli ağrılara neden olabilir. Sarımsak ve limon ikilisi sayesinde romatizmal ağrılarınız hafifletir.

Kolesterolü düşüren kür, bağışıklık sistemini güçlendirerek alerjik problemlerin hafiflemesini sağlar. Özellikle strese bağlı cilt sorunları, damarlar ile ilgili sorunlar kökünden önlenebilir.

Toksinleri arındırarak daha temiz bir vücuda kavuşmasını sağlar. Özellikle ödem oluşmasını önleyerek oluşan şişkinliği hafifletir. Kalp rahatsızlıklarını iyileştirmesinin yanı sıra kalp krizi riskini en aza indirebilir. Sarımsak ve limon kürünü ayrıntılarda belirtildiği gibi kullanabilirsiniz.

LİMON SARIMSAK KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

* 2 litre saf limon suyu

* 40 diş sarımsak

* 2 litrelik cam kavanoz

Karışımı yaparken karanlık bir ortamda hazırlamaya dikkat edin. Işıkla temas eden limonun faydalarının azalacağı söyleniyor. Bu aşamadan sonra kürü hazırlamaya başlayabilirsiniz.

İlk olarak sarımsakları yıkamadan soyun ve yardım alarak ezin. Kavanozun içerisine dövülmüş olan sarımsakları ekleyin. Ardından gereken miktarda limonu içerisine ilave edin. Kavanozun ağzını sıkıca kapatın, siyah bir poşette muhafaza edin. Karışımı 25 gün boyunca her gün çalkalayın. Ardından kullanıma hazır olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN