Kocaelililerin kabusuydu: 45 dakikalık yol 5 dakikaya düştü, hayırlı olsun

Kocaelililerin kabusuydu: 45 dakikalık yol 5 dakikaya düştü, hayırlı olsun

Kocaeli’de önemli bir ulaşım projesi olan Yukarı Hereke-Çerkeşli yolu, bölge sakinlerine büyük bir kolaylık sağladı. 45 dakikalık yol 5 dakikaya düştü

Dilovası ve Körfez ilçelerini kuzeyden birbirine bağlayan bu yeni yol sayesinde, daha önce 45 dakika süren yolculuk süresi 5 dakikaya indirildi. Yaklaşık 110 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen bu proje, Körfez ve Dilovası’nın yanı sıra Organize Sanayi Bölgeleri’ne ulaşımı da önemli ölçüde kolaylaştırdı.

img-3438.jpeg

Yukarı Hereke’de yaşayanlar, Dilovası Devlet Hastanesi, Çerkeşli Organize Sanayi Bölgesi ve ilçe merkezine artık daha kısa bir mesafede ulaşabiliyor. 5,2 kilometre uzunluğundaki bu yeni yol, çift şeritli olarak tasarlandı ve üzerinde 2 altgeçit ile 1 dere köprüsü bulunuyor. Bu altyapı çalışmaları, hem ulaşım süresini kısaltarak hem de trafik akışını rahatlatacak şekilde planlandı.

Bu yeni ulaşım aksı, bölgedeki vatandaşların hayatını kolaylaştırırken, ekonomik ve sosyal etkileşimleri de artıracak. Özellikle sanayi bölgelerine erişimin hızlanması, iş dünyası için de büyük bir avantaj sağlayacak. Bu sayede, Kocaeli’nin bu kesimi daha erişilebilir hale gelirken, bölgenin gelişimine de katkıda bulunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN