Keşfettikleriniz sizi çok şaşırtabilir! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep ve balıklar... İşte 10 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Keşfettikleriniz sizi çok şaşırtabilir! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep ve balıklar... İşte 10 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Biri üzerinizde kötü bir ilk intiba bıraktığında, ona karşı zihinsel bir duvar geliştirirsiniz. O andan itibaren, o kişiyi göz ardı edersiniz çünkü zaten bir fikir oluşturmuşsunuzdur. Fikrinizi değiştirecek dramatik bir şey olmadığı sürece, bu algıyı sonsuza dek sürdürebilirsiniz. Bu durum son zamanlarda hayatınızda ara sıra karşınıza çıkan biriyle ilgili yaşanmış olabilir.

10 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Ulaşmayı arzuladığınız bir hedef sizin için biçilmiş kaftan. Bunu sağlayan, farkına varmadığınız bir yeteneğiniz var. Bir yetenek, bir beceri ya da bir tür öngörü veya bilgelik sizi bu rol için mükemmel kılıyor, ancak bunun farkında olmayabilirsiniz. Bu görevi istiyorsunuz ama neden istediğinizi bilmiyor olabilirsiniz, ancak konuyu daha yakından incelediğinizde bunun sizin için neden bu kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Bunu bir kez fark ettiğinizde, hangi yeteneklerinizin bu görevi size mükemmel bir şekilde uygun kıldığını da anlayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Güçlü ve dirençlisiniz. Bugün duymaya en çok ihtiyaç duyduğunuz şey bu olabilir. Durmak bilmeyen mücadelelerinize rağmen bir türlü istediğiniz gibi sonuçlanmayan çabalarınız yüzünden kendinizi yenilmiş hissediyor olabilirsiniz. Sanki büyük bir güç size karşı çalışıyormuş ve denemeye devam etmenin hiçbir faydası yokmuş gibi görünebilir. Buradan ilham almaya çalışın. Denemeye devam edin. Kim olduğunuzu hatırlayın. Neyi başarmaya çalıştığınızı hatırlayın. Ara vermeniz gerekiyorsa verin ama sakın pes etmeyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün etrafınız karamsar insanlarla çevriliyse başka bir yere gidin. Negatifliğin olduğu bir ortamdan uzaklaşamıyorsanız o zaman içinize dönün ve kendinizi meditasyona verin ya da iyi ve güzel şeyler hayal edin. Hepimizin ara sıra kaçmaya ihtiyacı vardır ve şu anda içinde bulunduğunuz zihinsel durum da böyle bir durum teşkil ediyor olabilir. Üzüntü, kaygı, öfke ve diğer karanlık duygular etrafınızdayken bunların sizi içine çekmesi çok kolaydır ama siz bundan daha güçlüsünüz. Siz neşeli ve iyimser bir mizaca sahipsiniz. Bundan faydalanmanın yollarını bulun, bu da geçecek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Beklenmedik bir şans rüzgarı size doğru geliyor. Bu kesinlikle umduğunuz bir şeydi, ancak son birkaç günün ne kadar dengesiz geçtiğini göz önünde bulundurarak muhtemelen bunun sadece hüsnükuruntu olduğunu düşünüyorsunuz. Yine de işlerin iyiye gitmesini bekliyorsunuz, hem de bir kez başladıktan sonra büyük bir hızla ilerleyerek. İşler bir süredir sizin için pek de iyi gitmiyor ve duygusal olarak boşa kürek çekiyor olabilirsiniz. Bu bolluk ve bereket dalgası, geleceğinizin parlaklığına dair hislerinizi değiştirebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi şu anda sizi bir anlaşmaya razı etmek için bir pazarlama stratejisi izliyor olabilir. Yanıt vermeden önce, bir durumdan ya da anlaşmadan tam olarak ne istediğinizi belirlemeniz gerekir. Cebinizdeki paranın neleri satın alabileceğinden ziyade gerçekten ne istediğinizi kendinize sormaktan korkmayın. Düşündüğünüzden çok daha fazlasını elde edebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın zamanda verdiğiniz bir kararın iyi bir karar olmadığı yönündeki algınız büyük olasılıkla bu konudaki muhakemenize olan inanç eksikliğinizden kaynaklanıyor. Her ne kadar en doğru kararı vermek için mücadele etmiş olsanız da, şimdi bundan şüphe duyuyor olabilirsiniz. Bunun nedeni, en başta bu seçimi yapma konusunda kendinize hiç güvenmemiş olmanızdır.
Olan oldu, artık boş vermeniz, rahatlamanız ve olayların gelişmesini beklemeniz gerekir. Hoş bir sürprizle karşılaşacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazı insanlar kötü bir alışkanlığı bırakmak için “lastik bant” tekniğini kullanır. Örneğin, küfürlü konuşmayı ya da sigarayı bırakmak istiyorlarsa, bileklerine bir lastik bant takarlar ve küfür etme ya da sigara yakma düşüncesi akıllarına her geldiğinde bu lastiği çekerek kendilerine acı verirler. Böylece bu kötü alışkanlığı hoş olmayan bir şeyle ilişkilendirmeye başlarlar. Yeni bir iyi alışkanlığa başlamak isteyebilirsiniz. Hedeflediğiniz şeyi başarmak için her bir şey yaptığınızda kendinizi övmeyi deneyin. Bu sadece hedefinize dikkat etmenizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda kendinize olan sevginizi de artıracaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sürekli aklınıza gelen bir düşünce ya da belki de görmeye devam ettiğiniz bir rüya, sizi rahatsız edici bir duyguyla baş başa bırakıyor. Bu illa ki kötü bir his olmak zorunda değil ama kafa karıştırıcı olabilir. Bunu göz ardı etmeyin. Bunun asla anlam ifade etmeyecek şeylerden biri olduğunu düşünmeyin. Bu bilinçaltınızdan, hatta belki de sezgilerinizden gelen bir mesaj olabilir ve bunu anlayana kadar üzerinde çalışmanız gerekir. Eğer bir cevap ya da bir sorunu çözmek için bir yol arıyorsanız bu size bunu yapmak için fikirler sunabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi ortak bir çalışmada sizin gerinizde kalıyor olabilir. Sanki ortak hedefinizin ağırlığının çoğunu siz taşıyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Dışarıdan bakıldığında bu hiç de adil görünmeyebilir. Öte yandan, sizin azminize, dayanıklılığınıza ve kararlılığınıza sahip çok az insan vardır. Eleştirel düşünmeye başlamadan önce, bu kişinin elinden gelenin en iyisini yapıp yapmadığını anlamaya çalışın. Belki de öyledir. Eğer öyleyse o kadar çok şey yapmasa da en az sizin kadar çabalıyor olabilir, ancak sunabilecekleri daha az somut başka şeyler de olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Biri üzerinizde kötü bir ilk intiba bıraktığında, ona karşı zihinsel bir duvar geliştirirsiniz. O andan itibaren, o kişiyi göz ardı edersiniz çünkü zaten bir fikir oluşturmuşsunuzdur. Fikrinizi değiştirecek dramatik bir şey olmadığı sürece, bu algıyı sonsuza dek sürdürebilirsiniz. Bu durum son zamanlarda hayatınızda ara sıra karşınıza çıkan biriyle ilgili yaşanmış olabilir. Bir dahaki sefere, bu ilk algıyı askıya almayı ve ona ikinci bir şans vermeyi deneyin. Keşfettikleriniz sizi çok şaşırtabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anda sandığınızdan daha fazla güce sahipsiniz. Bir son teslim tarihi ile karşı karşıya olabilirsiniz veya sizi engelleyen bir şeyle sınırlanmış olabilirsiniz, ancak başarmanız gereken şeyi başarabilirsiniz. Bu yetenek size sahip olduğunuzu henüz fark etmediğiniz kaynaklardan, sizi önemseyen birinden gelen yardımdan ve hatta kendi dahiyane fikrinizden gelebilir. Önemli olan, olasılıklar size karşı duruyormuş gibi görünse de pes etmeyi reddetmektir. Gözlerinizi etrafınızdaki her şeye açarsanız, görmeniz gerekenleri göreceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Aynı anda yalnızca tek bir yerde olabilirsiniz ve asla tüm insanlar için her şeyi yapamazsınız. Bunu zaten anlamış olmanıza rağmen, insan olarak yapabileceğinizden daha fazlasını yapmak için mücadele ediyor olabilirsiniz. Ruhunuz birçoğundan daha fazla gelişmiş olsa da siz sadece bir fanisiniz ve her zaman başkalarının yanında olmak için çabalıyorsunuz. Şu anda özel hayatınızdaki birinin size ihtiyacı var ve bu kişi bir tek o olmayabilir. Yapabileceklerinizin ve yapamayacaklarınızın farkına varın ve vermek istediğinizden fazlasını vaat etmeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN