Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müge Anlı'ya ayar: Bunu kabul etmemiz, buna rıza göstermemiz mümkün değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müge Anlı'ya ayar: Bunu kabul etmemiz, buna rıza göstermemiz mümkün değil

Türkiye gündeminde sarsıcı etki oluşturan olayların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Yayın politikası hakkında konuşan Erdoğan, ilkelerin umursanmadığına değindi. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, son günlerde yaşanan olaylar hakkında kritik açıklama geldi. Yayın politikası hakkında konuşarak Müge Anlı'ya ayarı verdi. Kabul edilemez olduğunu söyleyen Erdoğan, detayları açıkladı. İşte tüm detaylar...

BASIN İLKELERİ UMURSANMIYOR

Son dönemlerde yaşanan olayların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, medya organlarına eleştiride bulundu. Medya organlarının basın ilkelerini umursamadığını öne sürerek reyting kayısı yaşadığını açıkladı. Bu durumun sorunlu bir yayın politikasına sebep olduğunu söyleyen Erdoğan, medyanın özgür olunmasını savunduğunu fakat, toplumsal olaylarda sorumlu bir yayıncılık yapmaya mani olmadığını açıkladı.

f2e33cb7f7f32030be20f5dd17a2c6ec.jpg

KAPATILIRSA ÜLKE NORMALE DÖNER!

Müge Anlı ve diğer gündüz kuşağında yayınlanan programların cinayet vakalarını işlemesi ve ailecek televizyon izlenen saatlerde yayınlanması konusuna da değindi. Vakaların detayına kadar inildiğini söyleyerek, "Bu tür olaylarda meselenin sosyal öğrenme boyutu ne yazık ki göz ardı ediliyor." sözlerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaların devamında, "İfade tutanaklarından polis kayıtlarına, kaynağı belirsiz iddialardan önü sonu belli olmayan videolara kadar her türlü bilgi, belge ekranlarda çarşaf çarşaf yayımlanıyor; haber ve tartışma programlarının saatlerce konusu oluyor. Habercilik adına, üzülerek söylüyorum, mağdurlar tekrar mağdur ediliyor. Bunu kabul etmemiz, buna rıza göstermemiz söz konusu olamaz." sözlerini kullandı.

2-001.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu gönderisi altına bir sosyal medya kullanıcısı tarafından, "Müge Anlı ve Esra Erol'u kapat ülke 1 haftada normale döner!" şeklinde yorum yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN