Kenan İmirzalioğlu canlı yayında yarışmacıyı fırçaladı: Kim Milyoner Olmak İster'de gergin anlar!

Kenan İmirzalioğlu canlı yayında yarışmacıyı fırçaladı: Kim Milyoner Olmak İster'de gergin anlar!

Reyting rekortmeni bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam ekrana gelen bölümünde yaşananlar ekran başındakileri şaşırttı. Programın sunucusu Kenan İmirzalioğlu, kendisine alaycı bir dille yaklaşan genç yarışmacıyı canlı yayında fırçaladı.

ATV'nin reyting rekortmeni bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'i 2019 yılından bu yana sunan ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu, kendisine alaycı bir dille yaklaşan yarışmacıyı canlı yayında fırçaladı. O anlar ekran başındakileri şaşkınlık içinde bıraktı.

Sunuculuğunu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster programının son bölümünde yaşanan gergin anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yarışmanın bu akşam ekrana bölümünde 23 yaşındaki yarışmacı Elif, kendisinden bahsederken Kenan İmirzalioğlu'na alaycı bir dille yaklaştı. Yaptığı işi anlattıktan sonra İmirzalioğlu'na "Anladınız mı bilmiyorum. Umarım anlamışsınızdır" diyen genç yarışmacı stüdyoda gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Genç yarışmacının bu sözlerine sinirlenen İmirzalioğlu, 'Umarım anlatabilmişsindir. Biraz kendine yontarsan belki..." diyerek yanıt verdi. İmirzalioğlu daha sonrasında 'Benimde cahilliğim var. Altyapı hiç yok' dedi. Genç yarışmacı ise İmirzalioğlu'nun bu sözlerine 'Estağfurullah' diyerek karşılık verdi.

23 yaşındaki yarışmacı, yarışmaya 7. soruda veda ederken 5 bin TL ödül kazandı.

İmirzalioğlu ve genç yarışmacı arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte ikili arasında yaşanan o gergin anlar...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN