Antalya'da oyun faciası: Tüfek ateş aldı, 1 çocuk öldü, 1 çocuk ağır yaralı

Antalya'da çocukların tehlikesi oyunu faciayla son buldu. Evde bulduğu tüfekle oynayan bir çocuk iki arkadaşını vurdu. 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken 12 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde acı bir olay yaşandı. Oyun oynamak için bir araya gelen Deniz Ş. (10) ve Emir K. (12), Y.G.'nin (14) ağabeyinin evinde buluştular. Ancak oyun sırasında Y.G., evde bulunan tüfeği eline alarak oynamaya başladı. Kazara ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Deniz Ş. ve Emir K.'ye isabet etti.

9990469.jpg

Ailenin ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk kontrollerde Deniz Ş.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

9992003.jpg
Deniz Ş. (10)

Ağır yaralanan Emir K. ise ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ardından Akdeniz Üniversitesi'ne sevk edildi.

9992005.jpg

Deniz Ş.'nin cenazesi ise olay yerindeki incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

9992006.jpg

Y.G. jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN