Hadise'den hayvan katliamı tepkisi: Allah belalarını versin

Hadise'den hayvan katliamı tepkisi: Allah belalarını versin

Şarkıcı Hadise, Gebze'de yaşanan katliamla ilgili tepki gösterdi. "Allah belalarını versin" diyen Hadise, "Bunu yapan insanlar çok ağır bir şekilde cezalandırılmalı" dedi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde rehabilitasyon merkezindeki hayvan katliamı yürekleri bir kez daha yaktı. Şarkıcı Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan’ın başrolünde yer aldığı “Gelin Takımı” filminin özel gösteriminde son günlerde kamuoyunda büyük tepki çeken hayvan katliamları ile ilgili açıklama yaptı.

Hadise, “Ben susan bir kadın olmadım. İğrenç şeyler oluyor. Çok acil bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Kadınlarımızı, çocuklarımızı, hayvanlarımızı koruyun lütfen. Bunun için yalvarmak gerekmiyor diye düşünüyorum" dedi.

Hayvan katliamlarına sert tepki gösteren Hadise, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Allah belalarını versin diyorum. Kameralar karşımda diye tatlı tatlı konuşmayacağım. İğrenç şeyler oluyor. Bunu yapan insanlar ağır bir şekilde cezalandırılmalı. Bu insanlık değil. Videoları izleyemedim bile. Midem bulanıyor. Allah belalarını versin!!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN