İstanbul’da çokça bulunuyordu… Ankara’da ilk kez açıldı! Herkes ucuza yemek için o ilçeye koşacak

İstanbul’da çokça bulunuyordu… Ankara’da ilk kez açıldı! Herkes ucuza yemek için o ilçeye koşacak

Ankaralı vatandaşlar da ucuz yemek yemenin tadını çıkaracak. İstanbul'da çokça bulunuyordu Ankara'da da ilk şubesini açtı. Kimse ayağını kesmeyecek. Hem güvenli bir şekilde hem de uygun fiyata karnınızı doyurabileceksiniz. İşte tüm detaylar…

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen tören ile Ankaralılar ilk Kent Lokantası’na kavuştu. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, vatandaşlara sağlıklı, güvenli ve uygun fiyatlı Gıda sunulacağının altını çizdi. İşte tüm detaylar…

ANKARA'DA İLK KEZ AÇILDI

Çankaya Belediyesi Kent Lokantası için Düğmeye bastı. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner dün yaptığı açıklama ile birlikte Kent Lokantası açılışını işaret etti. Vatandaşlar artık sağlıklı, güvenli ve uygun fiyatlı gıda ile buluşuyor. Çankaya Belediyesi bünyesinde faaliyete geçen Kent Lokantası’nın açılışı gerçekleştirildi.

Çankaya Belediyesi Kent Lokantası'nı açtı: Öğrencilerimizi hedefledik

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, "Vatandaşlarımızın uygun fiyata sağlıklı beslenmesi için hayata geçirdiğimiz Kent Lokantası, söz verdiğimiz gibi, yarın Cebeci semtimizde açılıyor." sözlerini dile getirdi.

Çankaya Kent Lokantası Cebeci'de Açıldı - Ankara'dan Son Dakika; Ekonomi, Finans ve İş Dünyası Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN