Hadise'den büyük sürpriz Yeni mesleği herkesi şaşırttı... Artık o işi yapacak!

Hadise'den büyük sürpriz Yeni mesleği herkesi şaşırttı... Artık o işi yapacak!

Son dönemde sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Hadise, yeni mesleğiyle herkesi ters köşe yaptı.

Son dönemde sık sık magazin gündemine yer alan Hadise, herkesi şaşırtan bir hamleye imza attı. Ünlü şarkıcı yeni mesleğiyle herkesi ters köşe yaptı.

Hadise, oyunculuğa adım atma kararı aldı. Ünlü şarkıcının sosyal medya platformu Gain'de izleyiciyle buluşacak olan 'Esas Oğlan' adlı dizide rol alacağı öğrenildi. Ünlü şarkıcının partnerinin ise İlhan Şen olacağı belirtildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı, söz konusu dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile rol alacak.

Gain'de yayınlanacak dizide yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturacağı öğrenilirken dizinin çekimlerinin Temmuz ayının ikinci haftasında başlayacağı belirtildi. Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından dizinin İstanbul'da çekileceği kaydedildi.

Ayrıca dizinin romantik komedi olacağı ve 8 bölüm olarak yayınlanacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN