Esra Erol'dan Gülşen Paylaşımı! Her Şeyi Göze Alıp Bakın Ne Yazdı? ATV sinirlenecek

Esra Erol'dan Gülşen Paylaşımı! Her Şeyi Göze Alıp Bakın Ne Yazdı? ATV sinirlenecek

Sahnede İmam Hatiplilere yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen şarkıcı Gülşen'e destekler çığ gibi büyüyor. Siyasilerin yanı sıra sanat camiası da Gülşen'e destek verdi. Bunlardan biri de ATV'de yayın yapan Esra Erol oldu. Bakın Esra Erol Gülşen olayına ilişkin ne paylaştı?

Geçen aylarda sahnesinde İmam lakaplı arkadaşıyla şakalaşırken Sapık kelimesini kullanan şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplilere hakaret ettiği gerekçesiyle sosyal medyada belli bir kesim tarafından şikayet edilmişti. Gülşen'in o sözleri nedeniyle harekete geçen savcılık "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Gülşen Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine gönderildi. Yaşanan bu olay sonrasında siyasilerin yanı sıra sanat camiası da hukuksuz uygulama iddiasıyla Gülşen'e destek çıktı. Bunlardan biri Esra Erol oldu. Bakın Esra Erol Gülşen için ne paylaştı?

akp-sozcusu-omer-celik-gulsen-i-hedef-aldi-1056213-5.jpg

CEZAEVİNE GÖNDERİLEN GÜLŞEN'E BİR DESTEK ESRA EROL'DAN

Şarkıcı Gülşen, İmam Hatiplere yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle gözaltına alınarak cezaevine gönderildi. Yoğun şikayet üzerine sorgusu yapılan Gülşen, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine gönderildi.

elite-world-ceo-s-p-direkt-3.jpg

Gülşen'in tutuklanması gündeme bomba gibi düştü. Bazı kesimler Gülşen'in bu sözleri yüzünden tutuklanmasının hukuka aykırı olduğunu ifade ederken, bazı kesimler ise tutukluğunun haklı bir gerekçe olduğunu savundu. Tarkan, Edis, Demet Akalın, Zuhal Topal gibi pek çok isimde Gülşen'e sosyal medya paylaşımlarıyla destek verdi.

transparan-kiyafetiyle-cok-konusulan-gulsen-in-14279014-8873-m.jpg

GÜLŞEN'E HER KESİMDEN DESTEK YAĞDI

Sahnede İmam lakaplı arkadaşıyla şakalaşırken, ağızdan çıkan sapık sözcüyü yüzünden cezaevine gönderilen Gülşen, arkadaşına "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" cümlesini kullanmıştı.

gulsen-3-1.png

Aylar öncesinde yapılan bu konuşma gündeme gelince belli bir kesim tarafında ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Şikayet üzerine soruşturma açılan Gülşen, Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine gönderildi.

gulsen-neden-tutuklandi-sucu-ne-hapis-cezasi-mi-15211902-3071-amp.jpg

ESRA EROL'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Gülşen'in cezaevine gönderilmesinin hukuksuz bir uygulama olduğunu söyleyenler arasında siyasiler de yer aldı. Hukuk kavramı tekrardan tartışmaya açılırken, sanatçı arkadaşları da Gülşen'e destek mesajları atmaya başladı.

gulsen-neden-tutuklandi-sucu-ne-hapis-cezasi-mi-15211902-3071-amp-001.jpg

ATV'nin en çok izlenen programı Esra Erol'dayı sunan ünlü sunucu Esra Erol da Gülşen olayına sessiz kalamadı.

esra-5976.jpeg

İsim vermeden sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erol, "Bir tek kişiye yapılan haksızlık, bütün topluma yapılan bir tehdittir" sözleri ile Gülşen'i destekledi.

esraerolgulsen.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN