İsrail ordusu: Hamas liderlerinden Zahi Yaser Abdel Razak Ofi'yi öldürdük

İsrail ordusu: Hamas liderlerinden Zahi Yaser Abdel Razak Ofi'yi öldürdük

İsrail, Batı Şeria'nın Tulkarem kentinde düzenledikleri bir hava saldırısında Hamas lideri Zahi Yaser Abdel Razak Ofi'nin öldürüldüğünü duyurdu.

Gazze'de katliamlarına devam eden İsrail, bugün Batı Şeria'ya da saldırılar düzenlemişti. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Tulkarem kentinde Hamas'ın bir komutanının öldürüldüğünü açıkladı.

Hamas komutanı Zahi Yaser Abdel Razak Ofi'nin öldürüldüğünün duyurulduğu açıklamada, Tulkarem'e gerçekleştirilen saldırılar sonucu bazı kilit isimlerin de öldürüldüğü belirtildi.

IDF tarafından Telegram'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İsrail Savunma Kuvvetleri ve Şin Bet'in bugün erken saatlerde düzenlediği ortak operasyonda, Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, Şin Bet'in istihbarat rehberliğinde Tulkarem bölgesine saldırdı ve Hamas lideri terörist Zahi Yaser Abdel Razak Ofi'yi öldürdü."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN