Robot süpürge değil saatli bomba! Çalışırken sakın evden çıkmayın: Bir anda ortalığı duman aldı

Robot süpürge değil saatli bomba! Çalışırken sakın evden çıkmayın: Bir anda ortalığı duman aldı

Robot süpürge kullanıcıları tedirgin olacak. Süpürgeler çalışırken siz siz olun sakın evden dışarı çıkmayın. İstanbul Maltepe'de yaşanan olay robot süpürgelerin güvenlik açığı konusunda herkese tedirgin ediyor. İşte tüm detaylar…

İstanbul Maltepe'de robot süpürgeden çıkan alevler paniğe neden oldu. Süpürgenin çalışırken bir anda ortalığı dumana boğması Hem ev sahibi hem de kullanıcılar tarafından korku dolu gözlerle izlendi. Bu durum robot süpürgeler ne kadar güvenli? sorusunu da akıllara getirdi.

SÜPÜRGE DEĞİL RESMEN SAATLİ BOMBA

İstanbul Maltepe'de bir evde yaşanan robot süpürge olayı herkesi tedirgin etti. Süpürgenin çalışırken bir anda dumanlar çıkartması ev sahibi tarafından kaydı alındı. Bataryasının aşırı ısınması sonucunda Böyle bir olayın yaşanabileceği belirtilirken robot süpürgelerin güvenliği hakkındaki endişelerde artmaya başladı. İstanbul'da robot süpürgeden çıkan dumanların ardından vatandaşın yetkili servisi ulaşamadığı da belirtildi.

Robot süpürgelere karşı kullanıcıların daha dikkatli olması gerektiği belirtilirken cihazların bakım ve kullanımına özen gösterilmesi gerektiği de vurgulandı. Kullanıcılar arasında robot süpürgeleri güvenliği gibi endişeler tartışılırken evde çıkabilecek yangınların büyük zararlara neden olabileceğini de belirtildi. Sigorta süreçleri ve ürün güvenliği standartlarının yeniden değerlendirilmesi gerektiği gözden geçirilirken tüketicilerin dikkatli olması ve ürünleri düzgün bir şekilde kullanılması vurgusu yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN