İki delinin düeti perdede: Biraz müzikal biraz çılgınlık

İki delinin düeti perdede: Biraz müzikal biraz çılgınlık

Sinemalarda altısı yerli 7 yeni film vizyonda. Yapımlarda, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın başrollerini paylaştığı, yılın heyecanla beklenen filmi ‘Joker: İkili Delilik’ öne çıkıyor. Filmin ikincisi, Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck’in, Harley Quinn ile gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfedişini konu ediniyor. Oscarlı oyuncu Phoenix ve Grammy ödüllü Lady Gaga birlikte beyazperdede iki delinin düetine imza atıyor.

SALİHA SULTAN

Sinema salonlarında bugün altısı yerli, 7 film vizyona giriyor. Filmlerde, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın başrollerini paylaştığı aksiyon ve dram ağırlıklı müzikal film ‘Joker: İkili Delilik’ öne çıkıyor. İlk yapımın 2020’de Phoenix’e ‘En İyi Erkek Oyuncu’ Oscar’ı kazandırdığı film son dört yıldır heyecanla bekleniyordu. Todd Phillips’in ikinci kez yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, Lady Gaga’nın Harley Quinn olarak kadroya eklenmesi ise hayranlarının merak duygusu daha da perçinlenmişti. Joker’in devam filmi dünya prömiyerini yaptığı Venedik’te de 12 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı. Filmin ikincisi, Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck’in, Harley Quinn ile gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfedişini konu ediniyor. Phoenix’in canlandırdığı Arthur Fleck sadece bir anarşist sembol olarak değil, koşulların kurbanı olmuş zihinsel engelli bir birey olarak izleyici ile buluşuyor. Lady Gaga’nın ikonik Harley Quinn performansında ise Grammy ödüllü sanatçının etkileyici vokal yeteneği öne çıkıyor, filmin müzikal tarafı güçleniyor. Phoenix ve Lady Gaga beyazperdede iki delinin düetine imza atıyor. Phoe İkiliye filmde Catherine Keener, Brendan Gleeson, Steve Coogan ve Zazie Beetz eşlik ediyor.

Haftanın yerli yapımları ise şöyle:

GÜZEL BİR RÜYA

Alp Kamber’in yönettiği, Meryem Uzerli’nin başrolünde oynadığı ‘Güzel Bir Rüya’ komedi ve macera karışımı bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak. Yiğit Nayır ve Mert Nayır’ın Uzerli’ye eşlik ettiği film bir yaz mevsiminde küçük bir kasabada yaşayan iki çocuktan birinin aşık olduğu film yıldızı Meryem’e ulaşmak için Samsun Ladik’ten İstanbul’a uzanan zorlu yolculuğunu işliyor.

guzel-bir-ruya-001.jpg

LEYDİ Dİ

Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Celil Nalçakan ve Muharrem Türkseven’in rol aldığı film yerli komedi severler için perdede. Kamil Aydın’ın yönettiği film, bir yeminli mali müşavirin başından geçen olayları anlatıyor.

leydi-di.jpg

YAREN LEYLEK

Onur Uzun’un yönettiği film, genç Adem’in büyük anne ve dedesinin evinde tanıştığı leylek Yaren ile arkadaşlarının atıldığı maceraları konu ediniyor. Filmin başrollerinde Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir yer alıyor.

TEZGAH

Yönetmen koltuğunu Erkan Kolçak Köstendil ile Kadir Çermik’in paylaştığı gerilim ve komedi karışımı filmin başrollerinde Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil ve Şinasi Yurtsever oynuyor.

KARANLIĞIN ÖFKESİ

Okan Kara’nın yönettiği, Osman Cavcı, Seval Arun ve Mehmet Özcan Varaylı’nın rol aldığı film korku ve gerilim sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

PIRIL: SAYILARIN GİZEMİ

Fatih Bezirgan’ın çektiği animasyon yapım Pırıl ve arkadaşlarının dünyayı yaşanan kargaşadan kurtarmak için atıldığı maceraları konu alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN