Yeni İstanbul olarak anılıyor, pılını pırtını toplayıp buraya yerleşiyor! Yatırımcıların gözdesi! Ankara, İstanbul’u unutturuyor

Yeni İstanbul olarak anılıyor, pılını pırtını toplayıp buraya yerleşiyor! Yatırımcıların gözdesi! Ankara, İstanbul’u unutturuyor

İstanbul'un ya da Ankara'nın kasvetinden ya da kaosundan sıkılan soluğu bu şehirde alıyor. Hem stratejik konumu hem de gelişen altyapısının yanı sıra doğal güzellikleri ile de dikkat çekiyor. Fırsatı olan sakın kaçırmasın.

Son yıllarda yatırım yapmak isteyenler ve ev sahipleri popülerlik kazanan Tekirdağ’a koşuyor. Geleceğin yükselen yıldızı olarak görülen Tekirdağ birçok kişi tarafından Yeni İstanbul adıyla anılıyor. Emlak piyasasında yaşanan büyük hareketlilik dikkat çekerken Tekirdağ'ın artan potansiyeli de birçok yatırımcının dikkatinde yer alıyor.

HEM İSTANBUL'A YAKIN HEM DE UYGUN FİYATLI

İstanbul'un artan nüfusu ve daralan arazi alanları gayrimenkul yatırımcılarını da yeni arayışlara itiyor. Hem İstanbul'a yakın konumuyla hem de artan potansiyeliyle dikkat çeken Tekirdağ, yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Doğal güzellikleri, deniz manzarası, konut projeleri ve hızlı gelişen altyapısıyla merak uyandıran Tekirdağ İstanbul'un kalabalığından sıkılanlar içinde muhteşem avantajları içerisinde sunuyor.

Tekirdağ Yatırım Rehberi: Fırsatlar ve İpuçları – EMLAK DERGİSİ

Özellikle İstanbul'a yakın konumuyla dikkat çeken Tekirdağ şehirden kaçmak isteyenler ve gayrimenkul yatırımcıları için kaçınılmaz bir destinasyon haline dönüştü. 2012 yılında büyükşehir statüsü kazanan Tekirdağ, Türkiye'nin 30 büyük şehrinden biri olarak biliniyor. Hızlı gelişen altyapısı, konut projeleri ve deniz manzarası ile yaşam kalitesini arttıran avantajlar sunan Tekirdağ yatırım içinde cazip bir seçenek oluyor.

Tekirdağ Gezilecek Yerler Listesi | Gezinomi

TEKİRDAĞ'IN ARTAN POTANSİYELİ

Tekirdağ'ın dört bir yanına yayılmış geniş üzüm bağları dikkat çekerken en lezzetli şaraplarda buradan çıkıyor. Dünya çapında adından söz ettiren Tekirdağ rakı üretiminde önemli bir rol oynamaktadır. Tekirdağ'ın neyi meşhur derseniz rakısı cevabını alacaksınızdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN