Uyanık gaspçı sıra bekler gibi yaptı, emekliyi gözüne kestirdi: ATM'den parasını çeken yaşlı adamı gasp etti

Uyanık gaspçı ATM sırası bekliyor gibi yaparak emekliyi gözüne kestirdi! ATM'den parasını çeken yaşlı adamı gasp etti! O anlar kamerada...

İzmir’in Konak ilçesinde, emekli maaşını çekmek için ATM’ye giden H.K., sıra bekler gibi yapan bir kişi tarafından gasp edildi. Şüpheli M.E., yaşlı adamın 5 bin lirasını alarak hızla bölgeden kaçtı. Olayın ardından H.K., durumu polise bildirerek gasp edildiğini ihbar etti. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve SAM büro ekipleri hemen harekete geçti.

GÜVENLİK KAMERALARI ŞÜPHELİYİ ELE VERDİ

Ekipler, olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kameralarını detaylı şekilde inceleyerek gaspçıyı tespit etti. Kısa sürede yapılan çalışmalar sonucunda, emekli vatandaşın parasını gasp eden M.E. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.E., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüpheli M.E.’nin ATM’ye yürüyerek geldiği, sırada bekliyormuş gibi davranarak H.K.’yi takip ettiği görülüyor. H.K. maaşını çekerken, M.E. hızlı bir hamleyle elindeki parayı gasp ediyor. Yaşanan arbede sırasında H.K. dengesini kaybederek düşüyor ve şüpheli olay yerinden uzaklaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN