Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Dino Toppmöller: Beşiktaş'a karşı farklı formasyonlarda oynadık"

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Dino Toppmöller: Beşiktaş'a karşı farklı formasyonlarda oynadık"

Eintracht Frankfurt, İstanbul'dan zaferle ayrıldı. Alman ekibinin Alman teknik adamı Dino Toppmöller, Beşiktaş'ı iyi analiz ettiklerini vurgulayarak "Farklı formasyonlarda oynadık. Ana amacımız arka toplarla onları zorlamaktı. Bugün Avrupa’da geri dönüşümüz adına önemli bir galibiyetti. Savunma olarak çok iyi işler yaptık. Hücumda da önemli oyuncularımızla goller bulduk" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş'ın konuğu olan Alman ekibi Eintracht Frankfurt, Beşiktaş'ı 1-3 mağlup ederek bu sezon Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini elde etti.

Mücadelenin ardınd,an düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Dino Toppmöller, siyah-beyazlı ekibi çok iyi analiz ettiklerini açıkladı.

"FARKLI FORMASYONLARDA OYNADIK"

KARAR'ın sorusunu yanıtlayan Alman teknik adam, "Farklı formasyonlarda oynadık. Ana amacımız arka toplarla onları zorlamaktı. Bugün Avrupa’da geri dönüşümüz adına önemli bir galibiyetti. Savunma olarak çok iyi işler yaptık. Hücumda da önemli oyuncularımızla goller bulduk" şeklinde konuştu.

Karşılaşmada kritik kurtarışlar yapan kaleci Santos hakkında ise Dino Toppmöller, "Çok önemli bir kaleci. Bu galibiyette bize çok yardımcı oldu. Özelikle penaltı kurtarışıyla oyunun farklı hikayeye bürünmesine engel oldu ve maçı kontrol altına aldık. Maç sonunda yediği golü de yememiş sayıyorum. Çünkü maç içinde gösterdiği performansla bunu hak ediyor. Harika iş çıkardı" ifadelerini kullandı.

Alman çalıştırıcı ayrıca "Avrupa Ligi’nde galip geldiğimiz için mutluyum. Yoğun taraftar baskısından çıktık. Doğru zamanlarda goller bulduk. Rakibin penaltı kaçırması da işimize yaradı. Kalecimizin muazzam performansı vardı. Takım olarak geride ve ileride iyi işler yaptık. Son haftalarda iyi bir vime yakaladık. Bundan sonraki odak noktamız ligde oynayacağımız Bayern Münih maçı" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN