Zuhal Topal'dan Gülşen Paylaşımı! Dayanamadı Bakın Ne Yazdı?

Zuhal Topal'dan Gülşen Paylaşımı! Dayanamadı Bakın Ne Yazdı?

İmam Hatiplilere hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen şarkıcı Gülşen'e sanat camiasından destek yağıyor. Ünlü sunucu Zuhal Topal'da Gülşen'in tutukluğuna sessiz kalmadı sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Topal'ın desteği ise "Farkını gösterdin Zuhal" yorumu yaptırdı. Bakın Gülşen için ne paylaştı?

Bir arkadaşı ile sahnede şakalaşırken İmam Hatiplere "Sapık" terimini kullanan şarkıcı Gülşen, eski görüntüsünün ortaya çıkmasıyla tepkiler nedeniyle tutuklanarak Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine gönderildi. Tutuklanmasına siyasiler başta olmak üzere sanat camiasından da tepkiler yağdı. Bunlardan biri de sunucu Zuhal Topal. Gülşen'in tutuklanmasına sosyal medya hesabından paylaşım yaparak destek veren Topal, bakın ne paylaştı?

gulsen-5913.jpg

ESKİ GÖRÜNTÜLERİ YÜZÜNDEN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Son dönemlerde sahne kostümleri ile dikkatleri üzerine çeken Gülşen, aylar önce aldığı bir sahnede İmam Hatipler üzerinden yaptığı bir espri gündeme geldi. İmam lakaplı arkadaşına, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" demesinin ardından belli bir kesimin tepkisine neden oldu. Sosyal medyadan yapılan paylaşımlar sonucu gözaltına alınan Gülşen, apar topar Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevine gönderildi.

gulsen-269017672-1663343054057420-2-au5p.jpg

GÜLŞEN'E DESTEK ÇIĞ GİBİ

Gülşen'in cezaevine gönderilmesi gündeme bomba gibi düşerken, siyasiler ve sanat camiası destek vererek Gülşen'in tutuklanmasının hukuksuz olduğunu iddia etti. Tarkan, Demet Akalın, Edis gibi pek çok ünlü sanatçı Gülşen için destek paylaşımları yaptı.

622f8616932151938c7dfaa8.jpg

ZUHAL TOPAL GÜLŞEN ŞARKISI İLE DESTEK ÇIKTI

Gülşen'e destek verenler arasında TV8'de yemek programı sunan Zuhal Topal oldu.

img20210913025215.jpg

Adalet üzerine paylaşımlar yapan Topal, Gülşen'in 'Yurtta aşk cihanda aşk" şarkısını paylaşarak destek verdi. Topal'ın Gülşen olayına sessiz kalmaması ise takdir topladı.

0x0-zuhal-topal-yemekteyiz-yeni-sezon-para-odulu-dudak-ucuklatti-15-binden-ne-30-ne-40-bine-1660121672581.jpg

AVUKATLARDAN SERBEST BIRAKIN AÇIKLAMASI

Gülşen'in tutuklanması halkı 2'ye bölerken, cezaevinde olan Gülşen'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Avukatlardan serbest bırakılması için hamleler gelirken, Gülşen'in ne zaman mahkemeye çıkacağı bilinmiyor.

gulsentutulanma.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN