Epstein dosyasında da adı geçiyordu: Ünlü sihirbaza 16 kadından cinsel saldırı suçlaması

Epstein dosyasında da adı geçiyordu: Ünlü sihirbaza 16 kadından cinsel saldırı suçlaması

Uluslararası bir pedofili ve fuhuş ağı kurduğu ortaya çıkan Jeffrey Epstein ile ilgili belgelerde de adı geçen ünlü sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanıyor. Kadınların çoğu, henüz reşit değilken sihirbaz tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını söyledi. Copperfield ise iddiaları reddetti.

Dünyaca ünlü Amerikalı sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismar ve uygunsuz davranış ile suçlanıyor. Suçlamada bulunan kadınların yarısından fazlası, tacize uğradığında 18 yaşından küçük olduğunu iddia ederken, bazıları 15 yaşından küçük olduklarını söyledi. Suçlamalar 1980’li yılların sonundan 2014’e kadar uzanıyor.

The Guardian’ın gündeme getirdiği iddialara göre; 67 yaşındaki Copperfield üç kadınla cinsel ilişkiye girmeden önce onlara ilaç verdi. Ünlü sihirbaz ise hakkındaki bu suçlamaları reddetti.

DAHA ÖNCE DE BENZER ŞEKİLDE SUÇLANMIŞTI

Copperfield'ın avukatları, sihirbazın "reşit olmayan hiç kimse bir yana, hiç kimseye uygunsuz davranmadığını" söyledi. Avukatlar, Copperfield'ın, kadınların taciz iddialarıyla ilgili hikayelerini anlatmaya teşvik eden #MeToo hareketinin savunucusu olduğunu ve ayrıca sihirbaz hakkında daha önce "çok sayıda asılsız iddia"nın bulunduğunu da söyledi.

Copperfield geçmişte de benzer suçlamalarda gündeme gelmişti. 16 kadından biri olan Brittney Lewis, 1988 yılında 17 yaşında bir model iken sihirbazın kendisine ilaç verdiği ve cinsel saldırıda bulunduğu iddialarını 2018 yılında kamuoyuna duyurmuştu.

Copperfield iddiaları yine yalanlamıştı.

EPSTEIN BAĞLANTISI

Copperfield ayrıca, 2019'da hapishanede kendini öldüren Jeffrey Epstein ile olan ilişkisi nedeniyle de incelemeyle karşı karşıya kaldı. Copperfield, Epstein ile ilgili mahkeme belgelerinde adı geçen ünlü isimler arasındaydı.

Avukatları, "Müvekkilimizin Epstein'ın korkunç suçlarından haberi yoktu. Dünyanın geri kalanı gibi o da bunu basından öğrendi" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN