Ceyda Düvenci son haliyle şok etti! Resmen erimiş: Bir buçuk ayda 6 kilo vermenin sırrını paylaştı

Ceyda Düvenci son haliyle şok etti! Resmen erimiş: Bir buçuk ayda 6 kilo vermenin sırrını paylaştı

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, son olarak aşk hayatı ile magazin gündemine gelmişti. Şimdilerde ise fit görünümü ile konuşulmaya başlanan Düvenci, verdiği kilolarla takipçilerini şaşkına çevirdi. Sadece 1,5 ayda 6 kilo verdiğini duyanlar resmen inanamadı. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, verdiği kilolarla ve yeni aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarında bikinili pozlarını sergileyen Düvenci, hem fiziksel hem de duygusal değişimiyle dikkat çekiyor.

yeni-proje-12.jpg

YENİ HALİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Mynet'te yer alan habere göre, Ceyda Düvenci, geçtiğimiz yıl boşanmasının ardından hayatında köklü değişiklikler yaptı. Diyet programı ve yeni aşkı Güçlü Mete ile adından sıkça söz ettiren Düvenci, son olarak bikinili pozlarını sosyal medyada paylaşıp fit görünümünü sergiledi.

yeni-proje-12.jpg

DİYETİN ARDINDAKİ SIRLAR

Sakla Beni dizisinde canlandırdığı 'Filiz' karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu, 2015 yılında oyuncu Bülent Şakrak ile evlenmiş, ancak 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından diyet yaparak 1,5 ayda 6 kilo veren Düvenci, zayıflama sürecini şöyle anlattı:

"Birinci bölümden sonra daha kontrollü bir yeme programı uyguladım… Zaten iki öğün besleniyordum, onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum, hamur işlerini tamamen bıraktım. Eskiden ekmeği ve zeytinyağlıları fazla tüketiyordum, bunlara dikkat etmeye başladım. Kafama koyduğumda da yaparım, 63-64 kiloyken 58’e düştüm" dedi.

yeni-proje-14.jpg

Ceyda Düvenci'nin yeni hali, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve fit görünümüyle şok etkisi yarattı. Ünlü oyuncunun kilo verme başarısı ve sağlıklı yaşam tarzı, takipçileri tarafından takdirle karşılanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN