Bugün her türlü çatışmadan uzak durmalısınız! Koç, boğa, başak, akre ve balıklar... İşte 26 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Bugün her türlü çatışmadan uzak durmalısınız! Koç, boğa, başak, akre ve balıklar... İşte 26 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Gerçekleştirmeyeceğiniz bir şey hakkında biriyle tartışmak anlamsız olurdu, değil mi? Yine de sizi kışkırtan biriyle tartışmaya devam edebilirsiniz. Verdiğiniz karardan eminseniz, her türlü çatışmadan uzak durmalı ve en iyisi olduğuna inandığınız şeyi yapmalısınız.

26 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın zamanda birinin size sarf ettiği kaba sözler aslında size yönelik değildi, bu sözleri sarf eden kişiye, yani kendisine yönelikti. Hissettikleri sertliğin nedeni kendilerine yönelik olsa da, o kişi sanki bir şeylerin suçlusu sizmişsiniz gibi davranıyor. Bazı insanlar hatalarıyla yüzleşemezler ve hatalarını yansıtarak günah keçileri ve bahaneler ararlar. Yine de, anlayışlı olmak bu durumu aşmak için iyi bir yoldur. Savunmaya geçmek yerine anlayış göstererek durumu düzeltmeye yardımcı olabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gerçekleştirmeyeceğiniz bir şey hakkında biriyle tartışmak anlamsız olurdu, değil mi? Yine de sizi kışkırtan biriyle tartışmaya devam edebilirsiniz. Verdiğiniz karardan eminseniz, her türlü çatışmadan uzak durmalı ve en iyisi olduğuna inandığınız şeyi yapmalısınız. Kararınızdan emin misiniz? Yoksa tam olarak emin değilsiniz ve bu konuda kendi düşüncelerinizden emin olmak için tartışıyor olabilir misiniz? Eğer emin değilseniz, konuyu tekrar ele alıp tartışmaya değer. Eğer bu konuda eminseniz, tartışmak sadece işleri daha da kötüleştirecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kötü bir rüyadan kurtulmak için tek yapmanız gereken uyanmaktır. Gözlerinizi açtığınızda ve bunun sadece bir rüya olduğunu fark ettiğinizde, gerçek olmadığının hemen farkına varırsınız. Şu anda gerçek hayatta kötü bir rüya gibi hissettiren bir durumdasınız, ancak gözlerinizi açıp bunu ortadan kaldıramıyorsunuz. Belki de yapabilirsiniz. Çünkü hayal gücünüz durumla ilgili düşüncelerinizi besliyor. Korkunuzun büyük bir kısmının bu çarpık düşünceyle bağlantılı olduğunu fark ettiğinizde, “uyanabilir” ve bununla başa çıkabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Pek çok Yengeç burcu insanı değişimi sevmez. Yengeçlerin çoğu aşina oldukları şeylerle rahat eder. Birçoğu aslında rutinden hoşlanır çünkü bu onlara bir çerçeve ve güvenlik hissi verir. Bu durum size uysun ya da uymasın, değişimin şu anda sizin için çok iyi olabileceğini kendinize itiraf etmelisiniz. Şu anda meydana gelen bir değişim size ve değer verdiğiniz diğer kişilere fayda sağlayacaktır. Nelerin yanlış gidebileceğine dair korku dolu düşünceler beslemek yerine, tüm faydalarını düşünün.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün karşınıza cazip bir teklif çıktığında sağduyunuzu kaybetmeyin. Bu tekliften o kadar etkilenebilirsiniz ki, yüksek standartlarınızı bir kenara bırakmayı ya da çok istediğiniz bir şeyi sunduğu için çok büyük görünen bir riski göze almayı düşünebilirsiniz. Eğer dikkatlice düşünürseniz istediğinizi elde etmenin başka, daha iyi bir yolu olduğunu fark edeceksiniz. Bunun üzerinde çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Size çok büyük görünen bir hedef üzerine çok düşündünüz. Hırslı bir insan olmanıza rağmen, ulaşılamaz olabileceğinden korktuğunuz için denemeye bile kalkışmadınız. Elbette denemeden bilemezsiniz. İlk adımı atmak en zor kısımdır çünkü bu, başaramayacağınız bir şeyin peşinde olduğunuzu herkese gösterir. Bu noktayı aştığınızda, artık yükselmekte özgürsünüz. Cesaretinizi toplayın. Başarı şansı kesinlikle sizin lehinizedir, ancak denemeden bunu göremezsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisi size bugün için kabul etmediğiniz bir plan değişikliği öneriyor olabilir. Belki de bunun nedeni zaten hazırlıklı olmanız ya da orijinal planın çok daha iyi olduğunu düşünmenizdir. Her iki durumda da, bunun çekişmeli bir tartışmayla sonuçlanması gerekmez. Diğer kişinin söyleyeceklerini duymaya açık olun ve bunun nasıl olumlu bir şekilde sonuçlanabileceğini düşünmeye çalışın. Eğer hala aynı fikirde değilseniz nedenini açıklayın. Bunu makul bir şekilde, belki biraz uzlaşmayla ele almak, ilgili herkes için en iyi sonucu verecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Özel hayatınızdaki biri davranışlarıyla çizgiyi aşmış olabilir. Ona kızgın olabilir ve kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Ancak, aştıkları “çizginin” tam olarak nerede olduğunu ifade ederken net olduğunuzdan emin misiniz? Sınırlarınızı net bir şekilde izah ettiniz mi? Eğer yapmadıysanız bunu hemen açıklığa kavuşturmanız gerekir. Kendinizi net bir şekilde ifade eder ve kararlı durursanız, ilişkiyi ileriye dönük olarak mümkün olduğunca olumlu bir şekilde korumuş olursunuz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi, bir tür macerada ona eşlik etmeyi planladığınızı düşünebilir. Ancak bu size cazip gelmeyebilir ve ona katılmak gibi bir niyetiniz olmayabilir. Bunu hemen açıklamazsanız, aynı fikirde olduğunuz varsayılacak ve bu da büyük bir yanlış anlamaya yol açabilecektir. Konuşmaktan korkmayın çünkü şu anda dostane bir ilişki içindesiniz. Daha sonra onu hayal kırıklığına uğratırsanız ilişkinizin dinamiği değişecektir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Güvenlik sizin için önemli. Bu ilişkilerinizde, para konusunda, evinizde vb. her türlü güvenlik anlamına gelir. Bu, arada bir risk almaya tamamen karşı olduğunuz anlamına gelmez. Yakında bir miktar risk içeren bir teklif alabilirsiniz, ancak kazanacağınız çok şey de olabilir. Güvenliğinizi ilgilendiren geri dönüşü olmayan bir risk olmadığını bilmeniz için bu konuyu iyice gözden geçirdiğinizden emin olun. Kararınızı verirken en önemli faktör bu olsun.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anda mükemmel ve heyecan verici bir fırsat sizi çağırıyor olsa da, o kadar da heyecan duymadığınız bir durumda takılı kaldınız. Bu fırsat size gerçekten ihtiyacınız olan bir değişiklik sunacak, ancak siz onu yakalamaktan korkuyor olabilirsiniz. Böylesine büyük bir değişim düşüncesi gözünüzü korkutabilir - özellikle de sosyal yönleri nedeniyle - ama siz kesinlikle bunun üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi bu konuda rahatlatmalı, sonra da cesaretinizi toplayıp işe girişmelisiniz. Yıldızlar sizin yanınızda!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda karşı karşıya olduğunuz sorunun üzerinde durmazsanız, belki de sorun olmaktan çıkacaktır. En azından sizin için işe yarayacağını umduğunuz pasif yaklaşım bu olabilir. Bunun gerçekten işe yaramayacağını bilecek kadar realistsiniz. Hiçbir şey yokmuş gibi davranabilirsiniz, ancak bir şeyler yanlış ve bununla ne kadar çabuk yüzleşirseniz sorunu o kadar çabuk çözebilirsiniz. Bu muhtemelen yapmak istemediğiniz bir konuşmayı gerektiriyor, ancak çatışmayı da yüzleşmeyi de sevmiyorsunuz. Her şeye rağmen bunu doğrudan ele almak, başarılı bir şekilde ele almanın tek yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN