Anne ve çocuğunun üstüne çimento harcı dökülmüştü... 2 kişiye 6 bin lira ceza kesildi

Pendik'te anne ve çocuğunun üzerine çimento harcı döktüğü belirlenen iki sürücüye 6 bin 720 lira ceza kesildi.

Pendik’te gerçekleşen bir inşaat çalışması sırasında, beton pompası aracının pompasının patlaması sonucu anne ve 2 yaşındaki çocuğun üzerine çimento harcı döküldü. Olay, 24 Ekim’de sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerle gündeme geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından çalışma başlatarak, Yenişehir Mahallesi’nde beton pompası ve beton mikserinin trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde çalıştığını tespit etti.

İncelemelerde, çimento harcının iki kişinin üzerine döküldüğü belirlendi. Olayla ilgili olarak, araç sürücüleri polis ekiplerince yakalandı.

Sürücülere, Karayolları Trafik Kanunu’nun “taşıt yoluna, trafiği tehlikeye sokacak şekilde bir şey atmak, koymak, dökmek, bırakmak” maddesi gereğince toplam 6 bin 720 lira idari para cezası kesildi.

Ayrıca, araçlar trafikten men edilirken, iki sürücüye “trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek” suçundan işlem yapıldı.

Sürücü N.K. hakkında ise “taksirle yaralama” suçundan adli işlem başlatıldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN