Resmen açıkladılar! Arda Güler'in yeni takımı belli oldu: Carlo Ancelotti'ye resti çekti gidiyor

Resmen açıkladılar! Arda Güler'in yeni takımı belli oldu: Carlo Ancelotti'ye resti çekti gidiyor

Geçen sezon Fenerbahçe'den İspanya devi Real Madrid'de transfer olan Arda Güler için sürpirz bir iddia ortaya atıldı. Deneyimli teknik direktör Carlo Ancelotti ile yıldızı bir türlü barışmayan milli yıldızım yeni adresi belli oldu. Resmen açıkladılar! Arda Güler'in yeni takımı belli oldu. Carlo Ancelotti'ye resti çekti gidiyor. İşte Arda Güler'in yeni takımı...

Real Madrid forması ile geçen sezon kısa süre almasına rağmen büyük işler yapan Arda Güler'in geleceği merak konusu olmuş durumda. Genç yaşına rağmen hem La Liga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapan Güler'in gideceği yeni takımı resmen açıkladılar. Türk futbolseverler bu haberle sevince boğulacak. Arda Güler'in yeni takımı belli oldu. Carlo Ancelotti'ye resti çekti gidiyor.

RESMEN AÇIKLADILAR! CARLO ANCELOTTI'YE RESTİ ÇEKTİ GİDİYOR

İspanyol devi Real Madrid'de 2'nci sezonunu geçiren Arda Güler, bu sezon Carlo Ancelotti'den forma şansı neredeyse bulamıyor. Eflatun-beyazlılarda geleceği merak konusu olan milli yıldız ile ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Güneş'in İspanyol basınından derlediği habere göre; Arda Güler, Real Madrid'den ayrılabilir.

yeni-proje-2024-10-26t144650-394.jpg

İŞTE ARDA GÜLER'İN GİDECEĞİ YENİ TAKIMI

Avrupa'nın üç önemli kulübünün Arda Güler'i yakından takip ettiği belirtildi. Söz konusu takımlar; Bayer Leverkusen, Arsenal ve Manchester City.

yeni-proje-2024-10-26t144716-496.jpg

Haberde, Arda Güler'in Real Madrid'deki durumunun düzelmemesi halinde; Bayer Leverkusen, Arsenal ve Manchester City takımlarından birine imza atabileceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN