Can Yaman'ın kafasına bardak fırlattı! Güzel oyuncuya yakınlaşmak isteyince ortalık karıştı

Can Yaman'ın kafasına bardak fırlattı! Güzel oyuncuya yakınlaşmak isteyince ortalık karıştı

Uzun süredir İtalya'da kariyerine devam eden ünlü oyuncu Can Yaman, yurt dışında hayatını devam etme kararı almıştı. Son olarak Cannes Film Festivali'nin partisine katılan Yaman, yaptığı hareketle magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Turanlı ile karşılaşınca yakınlaşmak isteyen Can Yaman kafasına bardak darbesi aldı. ortalık birbirine girdi! İşte detaylar haberimizde...

Yaptığı açıklamalar ve rol aldığı dizilerle hem ülkemizde hem de yurt dışında popüler hale gelen ünlü oyuncu Can Yaman, uzun süredir kariyerine İtalya'da devam etmekte. Ünlü oyuncu son olarak Cannes Film Festivali'nin partisinde şoke eden bir olay yaşadı. Aslı Turanlı ile yakınlaşmak isteyen Yaman, kafasına bardak darbesi aldı.

"CAN YAMAN'IN KAFASINA BARDAK FIRLATTI!"

Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; Can Yaman o gece partide Turanlı ile karşılaştı ve yakınlaşmak istedi. İddiaya göre Turanlı, elindeki bardağı Yaman'a doğru fırlattı.

İddiaların ardından Aslı Turanlı'dan bir açıklama geldi. Instagram hesabından açıklama yapan Turanlı, şunları söyledi:

"Bugün tatsız bir haber ile uyandım.

"Can Yaman'a Bardak Fırlattı"

şeklinde medyaya yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim. Can ile tesadüfen karşılaştığım partide ayaküstü sohbet ederken elimden bardak yere düştü.. O sırada bu olaya tanık olanlar olmuş ve bardak fırlatmışım gibi algılanmış maalesef..Ülke gündemi yeterince hassasken gündemi bu şekilde meşgul etmek ve yanlış anlaşılan bir olayın öznesi olmak beni ayrıca çok üzdü..

yeni-proje-2024-10-26t163032-477.jpg

Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek ve olayın doğrusunun bu olmadığını sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgiler."

ASLI TURANLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ortaya atılan iddialara sonrası Aslı Turanlı ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, Aslı Turanlı kimdir, kaç yaşında? 1993 yılında dünyaya gelen Aslı Turanlı sanat hayatına ilkokulda başladı, aynı zamanda Mujdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimine başladı. Marmara Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyuncu Stüdyosu'nda eğitim aldı. Çeşitli tiyatrolarda çalıştı.

yeni-proje-2024-10-26t163052-008.jpg

Dizi ve Sinema ile başladı. Ayrıca TV sunucusu eğitimi aldı. Kanal D'nin uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da rol alan güzel oyuncu, ardından Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı 'Aslı Gibidir'de oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN