Resmen bu iş bitti! Semih Kılıçsoy transferinde mutlu son. Hasan Arat anlaşmaya vardı

Resmen bu iş bitti! Semih Kılıçsoy transferinde mutlu son. Hasan Arat anlaşmaya vardı

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki geç yıldızı Semih Kılıçsoy'un geleceği merak konusu olmuş durumda. Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yıldızı bir türlü barışmayan Kılıçsoy'dan sürpriz bir karar geldi. Taraftarlar bu haberle şaşkına dönecek. Resmen bu iş bitti! Semih Kılıçsoy transferinde mutlu son. Hasan Arat anlaşmaya vardı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'in bu sezon büyük çıkış yapan takımlarından biri olan Beşiktaş, transfer haberleri ile çalkalanmaya devam ediyor. Takımdan birçok yıldızın gitmesi beklenirken gelen son dakika bilgisi taraftarları şoke etti. Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un başka kulübe transferini bitirecek bir gelişme yaşandı. Resmen bu iş bitti! Semih Kılıçsoy transferinde mutlu son. Başkan Hasan Arat anlaşmaya vardı.

RESMEN BU İŞ BİTTİ

Beşiktaş'ta bu sezon pek forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Semih Kılıçsoy için sürpriz bir gelişme yaşandı. Golcü oyuncu takımdan ayrılmayı planlıyor. Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy'un maaşında iyileştirme yaptığı vurgulandı.

yeni-proje-2024-10-26t115217-128.jpg

SEMİH KILIÇSOY TRANSFERİNDE MUTLU SON! HASAN ARAT ANLAŞMAYA VARDI

Sports Digitale'in haberine göre; Taraflar arasındaki anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlandığı aktarıldı. Beşiktaş'ın ilerleyen süreçte bu kararı resmen duyuracağı belirtildi. Semih Kılıçsoy'un sözleşme bitiş tarihinin değişmediği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN