MİT'ten PKK'ya ait 157 noktaya operasyon

MİT'ten PKK'ya ait 157 noktaya operasyon

MİT, TUSAŞ'a yönelik saldırının ardından Suriye'nin ve Irak’ın kuzeyinde 157 noktaya operasyon yaparak terör örgütü PKK/YPG’ye ait bina, silah ve mühimmat depolarını imha etti.

MİT, 23.10.2024 tarihinde TUSAŞ’a yönelik PKK tarafından gerçekleştirilen menfur terör eylemi sonrasında, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütüne yönelik operasyonlarına aralıksız devam ettiriyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı, 23-26.10.2024 tarihleri arasında Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye ait toplam 157 noktaya operasyon düzenledi.

Operasyonlarda PKK/YPG’nin savunma sanayii tesisleri öncelikli olarak hedef alınırken, hedefler arasında örgüt karargahları, askeri eğitim kampları, lojistik/teknik depolar ile silah/mühimmat depoları yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN