İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye veda mı ediyor? Menajeri resmen açıkladı

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye veda mı ediyor? Menajeri resmen açıkladı

Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin takımdaki geleceği merak konusu oldu. Yıldız oyuncunun menajeri İrfan Can Kahveci'nin geleceği hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Dün akşam Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Manchester United ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi İrfan Can Kahveci, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen orta saha oyuncusunun takımdaki geleceği merak konusu olurken yıldız oyuncunun menajeri sürpriz bir açıklamaya imza attı.

Radyospor'da yer alan habere göre; İrfan Can Kahveci'nin temsilcisi D'Avila, Fenerbahçe'nin sezonun sonunda sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci'ye henüz teklif yapmadığını açıkladı. D'Avila, açıklamasında "Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda görüşmeye her zaman açığız ama şu an için hiçbir görüşme olmadı. Doğal olarak birçok opsiyonumuz var." ifadelerini kullandı.

D'Avila'nın bu açıklaması "İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye veda mı ediyor?" sorusunun sorulmasına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN