Süper Lig devi Anderson Talisca transferini bitiriyor! Yer yerinden oynayacak. Hayırlı uğurlu olsun

Süper Lig devi Anderson Talisca transferini bitiriyor! Yer yerinden oynayacak. Hayırlı uğurlu olsun

Bir dönem Beşiktaş'ta fırtınalar estiren ardından Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'e transfer olan Anderson Talisca ile ilgili sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Adı sık sık Türk kulüpleriyle anılan Brezilyalı yıldız için yeni bir iddia ortaya atıldı. Taraftarlar bu haberi duyunca sevince boğulacak. Süper Lig devi Anderson Talisca transferini bitiriyor! Yer yerinden oynayacak. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Suudi Arabistan'da Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca, son dönemdeki performansıyla dev kulüplerin radarına girmiş durumda. Adı sık sık transfer listelerinde anılan Talisca için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Türk futbolseverler bu haberle bayram edecek. Süper Lig devi Anderson Talisca transferini bitiriyor! Yer yerinden oynayacak. Hayırlı uğurlu olsun.

SÜPER LİG DEVİ ANDERSON TALISCA TRANSFERİNİ BİTİRİYOR

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması terleten Brezilyalı yıldız Anderson Talisca için yaz transfer döneminde siyah-beyazlılara geri döneceği öne sürülmüştü. Al-Nassr'dan ayrılması beklenen Talisca için Beşiktaşlı taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Fotospor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Anderson Talisca'yu transfer etmek istediği belirtildi

yeni-proje-2024-10-26t152214-935.jpg

YER YERİNDEN OYNAYACAK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Brezilya basını, 30 yaşındaki futbolcunun Avrupa'da futbol oynamayı özlediğini yazdı. 2026 yılına kadar sözleşmesini uzattığı halde Al-Nassr'dan ayrılmayı kafasına koyduğunu belirtti. Şu anda kendisiyle en ciddi şekilde ilgilenen takımın sarı-lacivertliler olduğu belirtildi.

yeni-proje-2024-10-26t152226-798.jpg

Fenerbahçe'nin yanı sıra Palmeiras da oyuncuya ilgi gösterdi ancak maaş farkı bu pazarlığın önünde büyük bir engel olabilir. Brezilya kulübü oyuncunun maaşını karşılamayabilir. Bu yüzden Fenerbahçe gerçekçi seçenek olarak duruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN