Ne doğalgaz ne soba! Isınmanın en ucuz yolu maalesef ondan geçiyor, bir kere 300 lira veren tüm kış üşümüyor

Ne doğalgaz ne soba! Isınmanın en ucuz yolu maalesef ondan geçiyor, bir kere 300 lira veren tüm kış üşümüyor

Ne doğalgaz ne de soba! Kış mevsimi kapıya dayandı, ısınmanın ise en ucuz yolu maalesef ondan geçiyor! Bir kere 300 lira veren tüm kış üşümüyor...

Kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte, Aydın'da vatandaşlar soğuk hava koşullarına karşı çeşitli önlemler almaya başladı. Özellikle dışarıda çalışan kuryeciler gibi, kış aylarında açık havada bulunan bireyler için sıcak kalmayı sağlayan termal içlikler, bu yıl da en çok tercih edilen kıyafetler arasında yer alıyor.

Aydın'ın yağcılar bölgesinde, termal içlik arayışındaki vatandaşların en sık uğradığı adresler arasında yer alan dükkanlar, dondurucu soğuklar tam olarak yaşanmasa da satışlardan oldukça memnun. Efeler'de yapılan araştırmalara göre, özellikle erkekler termal içlik satın almayı tercih ediyor. 65 yaş ve üstü yaşlı erkeklerin ise en çok yünlü ve kalın içlikleri tercih ettikleri gözlemleniyor. Bu gruptaki bireyler, yünlü içliklerin sıcak tutma özellikleri sayesinde soğuk havalarda daha konforlu bir deneyim yaşıyor.

FİYATLAR VE ÇEŞİTLİLİK ARTIYOR

Aydın'da termal içlik fiyatları 150 TL'den başlayarak, alt ve üst takımlar için 300 TL'ye kadar çıkabiliyor. Yünlü içliklerin fiyat aralığı ise 80 TL'den başlayıp, 400 TL'ye kadar yükselebiliyor. Ekonomik zorluklar nedeniyle vatandaşlar uygun fiyatlı alternatifler ararken, esnaf bu durumu değerlendirmek için çeşitli seçenekler sunarak müşteri memnuniyetini artırmaya çalışıyor.

Yağcılar'daki bir esnaf, "Bu yıl termal içlik satışlarımızda ciddi bir artış var. Özellikle kış ayının gelmesiyle birlikte termal içliklere talep daha da arttı. Vatandaşlarımız hem kendi sağlıkları hem de ailelerinin sağlığı için bu ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Bizler de onların beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN