Beşiktaş'a 50 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor: 35 gol 18 asist...

Beşiktaş'a 50 milyon euroluk orta saha! Kartal bombayı patlatıyor: 35 gol 18 asist...

Devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı alan Beşiktaş, 50 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için operasyona resmen başladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Fransız devi Lyon'u 0-1 mağlup ederek tarihi bir zafere imza atan Beşiktaş, Pazartesi akşamı evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Derbiden zaferle ayrılmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, gözünü 50 milyon euroluk orta saha oyuncusuna dikti.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, devre arasında orta sahasını güçlendirme kararı aldı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Kartal, İngiliz devi Arsenal formasını terleten yıldız orta saha oyuncusu Thomas Partey ile yakından ilgileniyor.

Siyah-beyazlı ekibin İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in yıldız oyuncunun transferi için İngiliz kulübüyle temaslara başladığı ve transferi bitirmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Kartal'ın, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız oyuncunun transferi konusunda ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 31 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon Arsenal forması altında 11 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Ganalı oyuncu için bugüne dek toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca toplamda 417 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 35 gol 18 asiste imza attı.

Son haberler, transfer söylentileri ve son dakika hikayeleri Thomas Partey

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN